Fotografii în PREMIERĂ cu AUTOPSIA unui EXTRATERESTRU: Sunt imagini ORIGINALE din 1947, nu exista Photoshop

Un expert în extratereştri din America spune că a intrat în posesia unui film foto inedit, din 1947, primit de un un fost agent secret american din cel De-al Doilea Război Mondial.

24 nov. 2014, 09:49

Tom Carey spune că că imaginile sunt datate în 1947, fiind vorba de un film Kodak, datat în acelaşi ani cu cunoscutul accident al unei nave extraterestre de la Roswell, New Mexico, potrivit Mirror.

Citeşte şi Ruşii au făcut autopsia unui extraterestru. Acesta a fost găsit într-un OZN prăbuşit în Sverdlovsk VIDEO

În prezent, bărbatul spune că a contactat compania Kodak pentru a afla data exactă când au fost surprinse imaginile respective, explicând că aceste fotografii au apărut înaintea Photoshop-ului şi sunt imposibil de falsificat.

Ce este interesant este că filmul este datat 1947. Sunt imagini originale din acest an şi arată un extraterestru care era parţial disectat care stătea într-o cutie. Are capul ca o insectă. Capul a fost lovit, dar a avut parte de o autopsie parţială„, a declarat expertul în extratereştrii. 

Citeşte şi NAVĂ EXTRATERESTRĂ filmată cu INFRAROŞU de un militar

Imaginile au făcut furori pe reţelele de socializare şi numeroşi oameni cred că este vorba de un extraterestru adevărat.