Fotografii inedite: Animale surprinse în momente potrivite GALERIE FOTO

Lumea animalelor este o lume interesantă, diferită de cea a oamenilor. Restul vietăţilor nu cunosc înţelesul urii sau minciunii, ele trăindu-şi viaţa după legile fundamentale ale naturii. Totul este simplu, iar cel mai puternic învinge. Cu toate acestea, fotografii au reuşit să le surpindă în poziţii inedite, apropiate de condiţia umană.

03 mart. 2013, 17:59

Există un moment potrivit pentru orice, inclusiv pentru fotografie. Imaginile de mai jos surprind anumite momente din viaţa animalelor şi interacţiunea lor cu alte vietăţi sau cu mediu înconjurător. În timp ce anumite fotografii sunt amuzante, altele ajung să ne mişte, făcându-ne să acordăm o importanţă mai mare celor din jurul nostru. Potrivit izismile.com, fotografiile de mai jos sunt printre cele mai inedite imagini surprinse de fotografii pasionaţi de necuvântătoare.

Citeşte şi Top modelele din Borneo: Animalele din junglă pozează în ipostaze nostime FOTO

O singură ezitare şi fiecare dintre aceste fotografii ar fi fost distruse. Diferenţa dintre un fotograf amator şi unul profesionist este aceea că cei din urmă „simt” momentul în care trebuie să apese pe declanşator, acesta fiind principalul secret al următoarelor capturi.

Citeşte şi Înduioşător: Imagini inedite cu animale şi puii lor VIDEO

Citeşte şi Aproape umane: Portrete neobişnuite ale animalelor GALERIE