Fotografii INEDITE. Cum arată CAMERELE INTIME din cele mai cunoscute PENITENCIARE din ROMÂNIA FOTO

Cosmin Bumbuţ, un cunoscut fotograf din România, a creat un un proiect inedit în care a fotografiat camerele intime în care deţinuţii îşi consumă relaţiile sexuale odată la câteva luni.

11 feb. 2015, 16:55

Fotograful Cosmin Bumbuţ a vrut să arate lumii cum arată camerele intime destinate sexului între deţinuţi şi partenerii lor din afara penitenciarelor. Imaginile sunt de-a dreptul uimitoare.

Citeşte şi Ce au mâncat la ultima masă condamnaţii la moarte GALERIE FOTO

După 2007, odată cu intrarea României în Uniunea Europeană, s-au schimbat mai multe lucruri în penitenciare, iar unul dintre ele a fost dreptul la vizita intimă. Mai exact, fiecare deţinut care are o soţie sau iubită poate să beneficieze, o dată la trei luni, de o vizită de două ore într-o încăpere din penitenciar dedicată acestul lucru. Dacă se căsătoreşte în închisoare, deţinutul are dreptul ca, după ceremonie, să petreacă 48 de ore în camera intimă şi să primească o vizită pe lună în primul an. Am început acest proiect în 2008, când lucram la Bumbata şi am fotografiat până acum camrele intime din 35 de penitenciare. Mai am 5 în 2015„, a declarat fotograful pe site-ul său.

Citeşte şi Coşmarurile copilăriei, aduse în actualitate de un artist GALERIE FOTO surprinzătoare