Franco l-a scos din nou din pepeni pe Adrian Minune. Ce i-a cerut ginerele manelistului

Adrian Minune este în continuare împotriva relaţiei pe care fata lui, Carmen, o are cu Franco. Aşa se explică refuzul manelistului de a o lăsa pe tânără să meargă în vacanţă în Spania. Franco s-ar fi dus la Minune să ceară o procură notarială pentru ca iubita lui de 17 ani să poată ieşi din ţară, dar a fost refuzat categoric.

12 iul. 2014, 09:01

Desi pare sa isi fi luat de tot mana de pe Carmen, manelistul o supravegheaza pe tanara de la departare, fiind atent la fiecare pas al acesteia, scrie cancan.ro. De curand, Franco si-a luat inima in dinti si a mers acasa la „socrul” sau, pentru a-i cere o procura notariala, pentru care Carmen sa poata sa iasa din tara.

Citeşte şi Adi Minune o să turbeze de furie. Ce declaraţii îi face fiica manelistului iubitului ei

Adrian, insa, nici nu a vrut sa auda de asa ceva, spunand clar si raspicat ca fiica lui va merge in strainatate fara el numai dupa ce va implini varsta de 18 ani. 

Citeşte şi Război total între Betty Salam şi fiica lui Adi Minune. Vezi motivele incredibile

„Franco si Carmen voiau sa mearga in vacanta in Spania, pe litoral, cu niste prieteni, insa fata este minora si are nevoie de procura notariala din partea parintilor, pentru a putea parasi tara. Astfel, Adi ar fi trebuit sa il numeasca tutore pe Franco pe toata perioada vacantei. Minune nici nu a vrut sa aduda, insa l-a invitat pe Franco in vacanta cu ei, in luna august, intr-o destinatie exotica din Europa. Chiar daca, in sufletul lui, mai e suparat pe Carmen, Adrian nu o sa isi ia niciodata mana de pe fiica sa. Mereu va avea grija de ea si o va ocroti. Chiar daca ea l-a cam facut de rusine, el o iubeste ca pe ochii din cap”, a declarat un apropiat al lui Adrian Minune.