Frank Sinatra Jr. a murit la vârsta de 72 de ani

Cântăreţul şi dirijorul Frank Sinatra Jr., fiul celebrului cântăreţ şi actor american Frank Sinatra, a murit la vârsta de 72 de ani, miercuri, în urma unui stop cardiac, informează Reuters.

17 mart. 2016, 07:54
Frank Sinatra Jr. a murit la vârsta de 72 de ani

”Familia Sinatra plânge decesul lui Frank Sinatra Jr., fiu, frate, tată şi unchi, în urma unui stop cardiac, în timp ce se afla în turneu în Daytona, Florida”, a scris pe pagina ei de Facebook sora sa, Nancy Sinatra.

Frank Sinatra Jr. urma să interpreteze unele dintre piesele de succes ale tatălui său, la Peabody Auditorium din Daytona Beach, miercuri seară, dar show-ul său a fost anulat, după ce artistul a acuzat o serie de dureri cardiace, au precizat reprezentanţii acestei săli de concerte.

La vârsta de 19 ani, mai mulţi bărbaţi înarmaţi l-au răpit pe Frank Sinatra Jr., în 1963, dintr-un cazinou din Lake Tahoe, şi l-au ţinut ostatic până când tatăl lui a plătit o răscumpărare de 240.000 de dolari. Ulterior, răpitorii au fost arestaţi, iar banii au fost recuperaţi.

Frank Sinatra Jr. tocmai îşi începuse cariera în muzică în momentul în care a fost răpit. Cariera lui nu a atins niciodată performanţele excepţionale ale tatălui său, însă Sinatra Jr. a avut succes în industria muzicală, în calitate de dirijor şi regizor muzical.

Frank Sinatra Jr. se afla în Daytona Beach, miercuri, unde urma să susţină un spectacol intitulat ”Sinatra Sings Sinatra”, în care erau incluse unele dintre cele mai cunoscute melodii din repertoriul tatălui său, dar şi câteva interpretări originale ale unor single-uri de pe ”Ol’ Blue Eyes is Back”, un album lansat de Sinatra Sr. în 1973. 

Potrivit Daytona Beach News-Journal, Frank Sinatra Jr. a murit la Halifax Health Medical Center. 

După anunţul morţii sale, numeroase vedete şi-au exprimat regretul pe Twitter şi au transmis condoleanţe familiei îndoliate.

”Sunt profund îndurerat de moartea lui Frank Sinatra Jr. Transmit condoleanţe surorile sale Tina şi Nancy şi întregii familii Sinatra”, a scris cântăreţul Tony Bennett pe contul său de Twitter. 

Frank Sinatra Sr. a murit pe 14 mai 1998, la vârsta de 82 de ani, în urma unui infarct.