FRANTA – IRLANDA 2-1 şi gazdele se califică în sferturile Euro 2016

Reprezentativa Franţei s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European, după ce a învins, duminică, la Lyon, cu scorul de 2-1 (0-1), selecţionata Irlandei, în optimile competiţiei.

26 iun. 2016, 11:02
FRANTA – IRLANDA 2-1 şi gazdele se califică în sferturile Euro 2016

FRANTA – IRLANDA 2-1

Griezmann reuseste o dubla in trei minute, ’58, ’61, si Franta întoarce rezultatul

GOL IRLANDA !  A marcat Brady, în min. 2, din penalty ! FRANTA – IRLANDA 0-1 !

FRANTA – IRLANDA LIVE STREAMING DOLCE SPORT ONLINE EURO 2016. LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Echipe probabile

Franța (4-3-3): Lloris – Sagna, Rami, Koscielny, Evra – Pogba, Kante, Matuidi – Griezmann, Giroud, Payet. Selecționer: Didier Deschamps.

Irlanda (4-4-1-1): Randolph – Coleman, Duffy, Keogh, Ward – Hendrick, McClean, McCarthy, Brady – Murphy – Long. Selecționer: Martin O’Neill. 

LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016 


FRANTA – IRLANDA LIVE STREAMING DOLCE SPORT ONLINE EURO 2016. LIVE VIDEO DOLCE SPORT. St. Patrick trebuie să fi fost foarte atent la Euro 2016. Sfîntul protector al irlandezilor și-a făcut din plin datoria. A scos în fața „verzilor”, chiar în meciul decisiv, o echipă a Italiei deja calificată, cu gîndul mai degrabă la infernala confruntare cu Spania din prima fază eliminatorie.

FRANTA – IRLANDA LIVE STREAMING DOLCE SPORT ONLINE EURO 2016. LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Și, pentru că nu era suficient, i-a pus și o minge în cap lui Brady, în minutul 85. De partea cealaltă, Franța vine din postura de cîștigătoare a grupei A. Cea mai plictisitoare grupă de la Euro 2016.

FRANTA – IRLANDA LIVE STREAMING DOLCE SPORT ONLINE EURO 2016. LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Cu România lider măcar din acest punct de vedere… Nu că Franța și Elveția s-ar fi întrecut în faze spectaculoase. „Cocoșii” au atît de multe zile în plus de odihnă că pare un concediu în timpul turneului.

FRANTA – IRLANDA LIVE STREAMING DOLCE SPORT ONLINE EURO 2016. LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Gazdele au toate argumentele de partea lor, dar la acest turneu nimeni nu mai ține cont de favorite. 

Info: 

FRANTA – IRLANDA LIVE STREAMING DOLCE SPORT ONLINE EURO 2016. LIVE VIDEO DOLCE SPORT. * Ultima confruntare directă a provocat un scandal de proporții. În barajul pentru CM 2010, Franța s-a calificat cu un gol marcat în prelungiri, la care Henry a comis un henț evident!

FRANTA – IRLANDA LIVE STREAMING DOLCE SPORT ONLINE EURO 2016. LIVE VIDEO DOLCE SPORT. * Franța a încasat un singur gol în faza grupelor. A fost cel marcat de Bogdan Stancu, din lovitură de pedeapsă, în meciul de deschidere

FRANTA – IRLANDA LIVE STREAMING DOLCE SPORT ONLINE EURO 2016. LIVE VIDEO DOLCE SPORT. * Irlanda și Irlanda de Nord sînt singurele echipe dintre cele 16 calificate care au marcat doar două goluri în grupe

FRANTA – IRLANDA LIVE STREAMING DOLCE SPORT ONLINE EURO 2016. LIVE VIDEO DOLCE SPORT. * Echipa care se califică va înfrunta Anglia sau Islanda în sferturile de finală

FRANTA – IRLANDA LIVE STREAMING DOLCE SPORT ONLINE EURO 2016. LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Ultimele 3 meciuri

Franţa:

10.06.2016 Franța – România        2-1

15.06.2016 Franța – Albania  2-0

19.06.2016 Franța – Elveția   0-0

Irlanda:

13.06.2016 Irlanda – Suedia 1-1

18.06.2016 Irlanda – Belgia   0-3

23.06.2016 Irlanda – Italia    1-0

FRANTA – IRLANDA LIVE STREAMING DOLCE SPORT ONLINE EURO 2016. LIVE VIDEO DOLCE SPORT

Irlanda s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European de pe locul al treilea în Grupa E, iar prelungirea parcursului la turneul final însemnă și o mai lungă ședere în Franța a fanilor irlandezi, care continuă distracția pe străzile orașelor unde joacă „verzii”.

Un nou episod cu fanii irlandezi în prim-plan s-a petrecut zilele trecute la Lille, orașul unde naționala lor a jucat ultimul meci din grupe, câștigat cu 1-0 în fața Italiei.

Mai multe zeci de suporteri ai naționalei unde Robbie Keane e golgheterul all-time și cel mai selecționat fotbalist (67 de goluri în 142 de meciuri) s-au distrat pe cinste în fața unui bloc, după ce unul dintre ei, care purta o mască de cal, a reușit să trimită mingea în casa unui localnic, trimițând-o direct din degajare pe geamul deschis al locuinței aflate la etajul al doilea.

Fanul mascat a devenit în scurt timp o veritabilă vedetă printre fani. După episodul petrecut la Lille, o jurnalistă de la Press Association l-a găsit și a făcut un scurt interviu publicat în presa britanică.

„Puteți să le spuneți lui Martin O’Neill și lui Roy Keane (selecționerul și antrenorul secund de la naționala Irlandei) că sunt disponibil să ocup aripa dreaptă a atacului, dar numai dacă pot să îmi sune șeful și mama, ca să le ceară permisiunea”, a spus tânărul irlandez, citat de Catherine Wylie.