Fraţii cântăreţei Stana Izbaşa au agresat un poliţist şi l-au deposedat de pistol

Un polițist care se afla în timpul serviciului a fost deposedat de pistolul din dotare în timp ce intervenea într-un scandal din localitatea bănățeană Cornea din județul Caraș-Severin.

02 iul. 2014, 05:35
Fraţii cântăreţei Stana Izbaşa au agresat un poliţist şi l-au deposedat de pistol

Cei trei fraţi ai cunoscutei soliste de muzică populară, Stana Izbaşa, sunt protagoniştii unei altercaţii care a avut loc în Cornea, comuna lor natală, în seara zilei de 29 iunie. Temuţi în comunitate, aşa cum spun cei care îi cunosc, Ion, Augustin şi Nicolae Lalescu au agresat un poliţist din Băile Herculane, venit să-i tempereze pe cei trei scandalagii, scrie argument-cs.ro.

După cum susţin localnicii, cel mai mic dintre fraţi, Augustin, băut fiind, şi-ar fi bătut nevasta, iar aceasta a sunat la 112, pentru că poliţiştii din comună lipseau, fiind plecaţi în misiune pe DN 6. Aşa s-a ajuns ca de la Băile Herculane să se deplaseze la faţa locului un agent de poliţie. Acesta a încercat să-l potolească pe scandalagiu, însă a fost agresat de cei trei fraţi. Pentru că situaţia risca să scape de sub control, poliţistul a trebuit să scoată pistolul, moment în care a fost deposedat, prin forţă, de armă. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru ca lucrurile să intre în normal.

Într-un comunicat de presă al Ministerului Public se arată că procurorii au început urmărirea penală împotriva celor trei fraţi, aceştia fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi de nerespectarea regimului armelor.