Fructul miraculos care distruge cancerul

Graviola în Brazilia, Guanabana în spaniolă, și „Soursop“, în limba engleză - așa este cunoscut fructul miraculos despre care cercetătorii afirmă că distruge celulele canceroase.

RomaniaTV.net
01 nov. 2014, 08:07
Fructul miraculos care distruge cancerul

Natura este plină de tratamente naturale, nu doar împotriva cancerului, ci și contra multor boli. Unul dintre fructele minune pe care ni-l oferă este Guanabana, care, potrivit specialiștilor, este de 10.000 de ori mai puternic decât chimioterapia, atacând celulele canceroase.

Fructul, leac pentru multe afecțiuni

Frunza fructului, precum și coaja sunt de ajutor în reglementarea nivelului de zahăr din sânge și în tratarea diabetului. În plus, în urma studiilor recente s-a demonstrat că luptă împotriva cancerului pulmonar și a celui la sân, precum și împotriva tumorilor cerebrale. De asemenea, ceaiul de frunze de guanabana poate trata problemele ficatului și ale pancreasului.

Studiile atestă propritățile curative ale fructului

În 1976, Institutul Național al Cancerului a descoperit în urma unor cercetări că frunzele fructului, cât și tulpina acestuia sunt eficiente în distrugerea anumitor celule canceroase din organism. O cercetare realizată la Universitatea Purdue, Statele Unite ale Americii, a prezentat rezultate promițătoare. Cercetătorii de aici s-au concentrat pe proprietățile antitumorale ale fructului. Ei au constatat că celulele tumorale care sunt rezistente la tratamentul cu chimioterapie, sau celule rezistente la multe tipuri de medicamente, sunt distruse în mod eficient de guanabana.

Un alt studiu efectuat la Universitatea Catolică din Coreea de Sud și publicat în „Journal of Natural Products“ a declarat că guanabana este de 10.000 de ori mai eficient împotriva cancerului decât chimioterapia. Un al doilea studiu din Coreea de Sud a arătat că fructul nu are nicio activitate negativă asupra celulelor sănătoase (spre deosebire de efectele devastatoare pe care le are chimioterapia asupra organismului).

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro