Frumoasă, dar rea: Şefa unui cartel de droguri din Mexic, în ipostaze fierbinţi FOTO

Împărăteasa antraxului, aşa cum este cunoscută şefa unui renumit cartel de droguri din Mexic, face furori printre internauţi. Tânăra de 27 de ani are un Kalaşnikov roz şi este foarte activă pe reţelele de socializare unde postează fotografii în ipostaze sexy, poze cu bani şi maşini luxoase. Presa străină o numeşte sosia lui Kim Kardashian.

RomaniaTV.net
08 iun. 2014, 06:05

La nici 27 de ani, Claudia Ochoa Felix a ajuns să conducă grupul „Los Antrax”, aripa unui temut cartel de droguri din Mexic denumit Sinaloa. Voluptoasa brunetă a devenit vedetă pe platformele de socializare după ce a postat poze cu un Kalaşnikov personalizat, de culoare roz. Fotografiile în care îşi etalează luxul în care trăieşte i-au adus peste 100.000 de fani pe twitter.

Trăsăturile fizice ale tinerei focoase i-au făcut pe mexicani să o compare cu celebra Kim Kardashian, care s-a căsătorit de curând cu rapperul Kanye West.

Tânara, care este mamă a trei copii, are la activ mai multe operaţii estetice şi îi place să-şi petreacă nopţile în cluburile din Mexic. Ea este întotdeauna păzită de doi bodygarzi, mai ales că luna trecută a fost vizată de o tentativă eşuată de asasinare, comandată de rivalii din alte carteluri de droguri.

Deşi bruneta a dezminţit vehement că ar face parte dintr-o organizaţie care se ocupă cu afacerile de droguri, o poză postată pe internet întăreşte aceste speculaţii. Unul dintre copii săi apare într-o fotografie complet acoperit de bani.