Frumoase, sexy, fără inhibiţii, dar… „PĂCĂTOASELE” ar putea ajunge pe mâna procurorilor

Cele mai cunoscute asistente de televiziune sunt implicate într-un scandal de amploare, cu acuzaţii de muncă la negru şi evaziune fiscală.

04 oct. 2014, 11:49
Frumoase, sexy, fără inhibiţii, dar… „PĂCĂTOASELE” ar putea ajunge pe mâna procurorilor

Poliţiştii au făcut deja reţineri, iar prejudiciul se ridică la peste 1 milion de euro. Scandalul a început după ce s-a aflat că asistentele de televiziune, care încing atmosfera în platou, primeau costumaţia de la firmele furnizoare fără documentele necesare, potrivit România TV.

Astfel, în urma unor percheziţii la firmele respective, inspectorii fiscali au descoperit un prejudiciu de peste 1 milion de euro. Patronii au fost ridicaţi de mascaţi în urma percheziţiilor.

Citeşte şi Creatoarea de modă Irina Schrotter, audiată de procurorii DIICOT

Marfa achiziţionată şi furnizată apoi asistentelor nu figura în acte. Anchetatorii au constatat că patronii vindeau haine prin intermediul mai multor site-uri fără să elibereze documente fiscale. Astfel, ei nu mai plăteau taxe şi impozite.

Citeşte şi Peste 300.000 de perechi de pantofi, confiscate de inspectorii antifraudă

Aşa au ajuns în scandal „păcătoasele” Loredana Chivu şi Ana Mocanu, asistenta de la „Răzvan şi Dani”, Raluca Dumitru sau Denisa Bita. Acum, asistentele de televiziune riscă să fie şi ele, la rândul lor, acuzate de muncă la negru şi de evaziune fiscală.