FRUMUSEŢEA TA: Beneficiile surprinzătoare ale lămâilor

Lămâile te ajută să ai un ten strălucitor, o piele catifelată şi un păr sănătos. Iată cum poţi utiliza lămâia în beneficiul frumuseţii.

03 nov. 2014, 19:21
FRUMUSEŢEA TA: Beneficiile surprinzătoare ale lămâilor

1. Curata tenul in profunzime. Datorita continutului mare de Vitamina C si antioxidanti, sucul de lamaie curata tenul in profunzine indepartand celulele moarte si alte impuritati. De asemenea, sucul de la o lamaie proaspata constituie si un usor exfoliant pentru ten, lucru ce permite reinnoirea celulelor si redarea stralucirii tenului, scrie kudika.ro.

2. Este un bun tonic pentru fata. Punctele negre si cosurile sunt unul dintre cele mai infricosatoare cosmaruri ale noastre. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa storci zeama de lamaie pe un disc demachiant si sa stergi tenul dimineata si seara. Dupa cateva zile iti poti lua adio de la punctele negre si cosurile inestetice.

Citeşte şi Secretele regimului de slăbire cu lămâie

3. Albeste unghiile. Zeama de lamaie este un aliat bun pentru a-ti putea pastra ughiile mereu albe si stralucitoare. Prepara un mix din doua linguri de ulei de masline si doua linguri de zeama de lamaie. Maseaza unghiile cu acest mix pentru cateva minute si poti uita de problema unghiilor ingalbenite.

4. Reda stralucirea parului. Zeama de lamaie ofera parului tau o stralucire radianta. Amesteca zeama de la o lamaie cu apa calda si pulverizeaza pe suprafata parului. Lasa sa se usuce si iesi afara in lumina soarelui care isi va reflecta razele in parul tau.

5. Hidrateaza piela uscata a coatelor. Pentru a scapa de pielea uscata din zona coatelor, a genunchilor si a calcaielor realizeaza o pasta din zeama de lamaie si bicarbonat de sodiu. Maseaza bine, apoi clateste cu apa si aplica cateva picaturi de ulei de masline.

Citeşte şi Trucuri de frumuseţe: Fă-ţi un peeling la tine acasă