FRUMUSEŢEA TA: Ce se întâmplă dacă foloseşti ULEI de PIPER

Piperul măcinat sau boabe şi uleiul de piper sunt extrem de benefice pentru sănătatea şi frumuseţea ta.

08 oct. 2014, 15:09
FRUMUSEŢEA TA: Ce se întâmplă dacă foloseşti ULEI de PIPER

1. Crema anticelulitica cu ulei esential de piper. Ingrediente: 100 ml crema de corp, 3-4 picaturi de ulei essential de piper negru din magazine naturiste sau plafar. Amesteca ingredientele si maseaza zonele cu celulita sau cu depozite de grasime, de doua ori pe zi, dimineata si seara, scrie sanatate.bzi.ro.

Crema reduce celulita, depozitele adipoase si da fermitate si suplete pielii.

2. Masca cu piper si miere pentru acnee. Ai nevoie de jumatate de lingurita de piper negru macinat, un albus batut spuma, o lingura de miere. Amesteca mierea cu albusul si piperul si aplica masca pe fata. Lasa 15-20 de minute, apoi clateste. Curata cosurile, acneea si limpezeste fata.

3. Impachetare anticelulitica cu argila si piper negru. Ingrediente: jumatate de ceasca de argila, un sfert de ceasca cu sare grunjoasa sau de mare, doua linguri de piper negru macinat, apa. Amesteca argila cu sarea si apa, pana obtii o pasta. Adauga apoi piperul. Aplica pe corp, in zonele afectate de celulita, apoi inveleste in folie de plastic. Dupa 20-30 de minute indeparteaza cu apa calduta.

Impachetarea ar efect de tonifiere si redare a fermitatii pielii, precum si de scadere a celulitei.

Citeşte şi Beneficiile uimitoare ale uleiului de susan pentru părul tau

4. Exfoliant cu iaurt si piper. Amesteca o lingura de piper negru macinat cu doua linguri de iaurt, pana obtii o pasta. Aplica pe pielea spalata si maseaza cu miscari circulare, cateva minute. Clateste apoi cu apa rece.

Exfoliantul curata pielea, o lumineaza, sterge petele si cicatricele.

5. Ulei de corp contra celulitei. Ingrediente: doua linguri de ulei de migdale, doua linguri de ulei de susan sau de samburi de struguri, 4 picaturi de ulei essential de piper negru. Amesteca ingredientele si maseaza corpul dupa baie, de doua ori pe zi, insistand pe zonele cu probleme.

Uleiul de corp imbunatateste elasticitatea si tonusul pielii, reduce celulita si depozitele de grasime.

6. Tratament contra caderii parului cu tinctura de piper negru. Poti gasi tinctura de piper negru in plafar sau in magazinele naturiste. Insa poti prepara acasa tinctura.

Citeşte şi Beneficiile uleiului de sâmburi de struguri