Fum în staţia de metrou Eroii Revoluţiei. Metrorex anunţă o defecţiune tehnică minoră UPDATE

Circulaţia metroului a fost reluată luni seară, după ce iniţial fusese întreruptă din cauza fumului observat la staţia de metrou Eroii Revoluţiei. Sursa fumului a fost indentificată de pompieri într-o nişă a tunelului, unde au ars mai multe hârtii, textile şi ambalaje, scrie News.ro.

RomaniaTV.net
23 iul. 2018, 16:32
Fum în staţia de metrou Eroii Revoluţiei. Metrorex anunţă o defecţiune tehnică minoră UPDATE

UPDATE ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că pompierii au găsit sursa fumului observat în staţia de metrou Eroii Revoluţiei într-o nişă a tunelului, cu o suprafaţă de aproximativ 4 metri pătraţi.

În încăpere au ars mai multe hârtii, textile şi ambalaje. Incendiul a fost stins, iar circulaţia metroului, oprită iniţial, a fost reluată după mai puţin de o oră.

__________

UPDATE Circulaţia metroului pe Magistrala II (Berceni-Pipera) nu a fost afectată de degajarea de fum din staţia Eroii Revoluţiei iar călătorii nu au fost puşi în pericol în niciun moment, precizează reprezentanţii Metrorex.

„La ora 18.30 din cauza unui deranjament tehnic, decuplarea-cuplarea unui cablu în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, s-a produs degajare de fum. Echipele de intervenţie Metrorex au intervenit imediat şi au rezolvat situaţia. Nu au existat probleme în circulaţie. Fumul degajat este preluat de ventilatoarele din staţii. Menţionăm că nu este vorba despre un incendiu şi călătorii nu au fost puşi în niciun moment în pericol”, precizează sursa citată.

__________

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, a fost sesizată o degajare de fum la nivelul peronului în staţia de metrou Eroiii Revoluţiei, iar pompierii fac acum verificări pentru a identifica sursa acestuia.

„În urma verificărilor s-a constatat ca fumul provine din apropierea staţiei Brâncoveanu, din subteran. Linia a fost scoasa de sub tensiune si circulaţia metroului sistată. Se fac verificări pentru a se stabili sursa exactă”, anunţă ISU Bucureşti – Ilfov.

De asemenea, a fost blocat accesul la metroul din exterior.

La faţa locului acţionează trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare.