ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Funar, „haiducul ştiinţific”: Deutschland înseamnă Ţara Dacilor

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul la Preşedinţie, Gheorghe Funar, se declară un "haiduc ştiinţific". El afirmă într-un interviu inedit la RFI că românii provin dintr-un popor primordial, geto-dacii, care a populat întreaga planetă. "Deutschland înseamnă Ţara Dacilor", susţine Funar.

30 oct. 2014, 16:30
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Funar, „haiducul ştiinţific”: Deutschland înseamnă Ţara Dacilor

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Eu am intrat în campania electorală şi pentru a spune acest adevăr nemaipomenit referitor la adevărata istorie a poporului român. Noi suntem urmaşii poporului primordial pe planeta Pământ. Toate popoarele de pe planetă au ca strămoşi geto-dacii. Acum o mie de ani, denumirea Suediei şi a Danemarcei de astăzi în istoria lor scrie că se chemau Dacia! Denumirea Germaniei de astăzi, aflaţi ce înseamnă Deutschland. Eu ştiu că înseamnă Ţara Dacilor. Geto-dacii erau extraordinar de avansaţi în toate domeniile. Aveau şi aparate de zbor, au făcut hărţi de deplasare pe planetă la care cei de la NASA se uită şi astăzi şi spun că nu le pot face la nivelul geto-dacilor. Eu am intrat în marea grupă a haiducilor ştiinţifici în domeniul istoriei. Noi, românii, nu ştim că în România avem o mulţime de piramide, iar după modelul piramidelor din România, strămoşii noştri geto-daci au construit piramidele din Egipt”, spune Gheorghe Funar.

El e sigur că va câştiga alegerile prezidenţiale din primul tur: „Eu sunt convins că mă ajută bunul Dumnezeu şi românii din ţară şi străinătate să câştig alegerile. Ambiţia mea este să le câştig din primul tur de scrutin. Eu cred că ne-au fost de-ajuns cei 25 de ani de rătăcire”.

Gheorghe Funar a mai avut accese de „haiducie ştiinţifică” şi în urmă cu o săptămână când declara pentru Agerpres că Insula Şerpilor e o rămăşiţă a Atlantidei pe care au sălăşluit geto-dacii, „poporul primordial”, ai căror descendenţi direcţi suntem. Deocamdată, Funar nu a exprimat intenţii expansioniste faţă de Valhalla şi Shambala.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „În afară de menţinerea majorităţii tratatelor şi a acordurilor internaţionale, cu excepţia tratatului cu Ungaria, care voi propune să fie denunţat şi reziliat imediat, mai e tratatul cu Ucraina, care e necesar să-l renegociem şi să dobândim Insula Şerpilor, în jurul căreia a existat insula Atlantida. Este vorba de istoria de peste 10.000 de ani a poporului primordial pe planeta Pământ, a strămoşilor noştri geto-daci”, a declarat Gheorghe Funar.

Funar propunea „un mare accent pe cunoaşterea şi valorificarea adevăratei istorii a poporului român, noi suntem urmaşi ai poporului primordial pe planeta Pământ; cunoaşterea adevăratei istorii a limbii române, limba primordială şi apărarea genialului Mihai Eminescu.”

Iar toate acestea nu reprezintă o vis întrucât Gheorghe Funar are un argument care-l face sigur de succes la alegerile prezidenţiale, anume sanitatea mentală a românilor. „Eu am intrat în această competiţie ca s-o câştig şi pentru mine surpriza neplăcută va fi dacă va trebui să mă duc şi în turul doi. Eu am ambiţia să-i conving pe români să câştigăm alegerile din primul tur (…) Dacă e nevoie, mai cheltuim bani de pomană şi pentru turul II. Dar aceste alegeri le câştig. Sunt singurul Gheorghe dintre candidaţi, cu nume de învingător. Românii trebuie să fie nebuni (…) să nu-l voteze pe un bun român, un om de-al lor, dintre ei, iubitor de neam şi de ţară, cu frică de Dumnezeu”, a mai spus Gheorghe Funar.