Hoţi fără Dumnezeu. Au furat CUTIA MILEI dintr-o biserică din Iaşi, în a doua zi de Paşte

Biserica Parohiei "Voievodul Ştefan cel Mare" din Iaşi a fost prădată de hoţi chiar în a doua zi de Paşte. Aceştia au furat cutia milei din lăcaţul de cult.

15 apr. 2015, 06:08
Hoţi fără Dumnezeu. Au furat CUTIA MILEI dintr-o biserică din Iaşi, în a doua zi de Paşte

Marţi dimineaţa, în jurul orei 7.00, dascălul de la Parohia „Voievodul Ştefan cel Mare” din Iaşi, a observat că lipseşte cutia milei din biserică şi a anunţat Poliţia. Anchetatorii au descoperit că hoţii au intrat în interiorul bisericii pe o uşă din lateralul clădirii direct în altar. Au luat cutia milei şi au fugit prin acelaşi loc prin care au intrat, scrie ziaruldeiasi.ro.

Citeşte şi Hoţi, prinşi de măicuţe: Au furat din cutia milei şi acum riscă ani grei de închisoare VIDEO

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la un furt dintr-o biserică din municipiul Iaşi, de unde au fost furaţi bani din cutia milei. În acest caz, prejudiciul nu este însemnat, iar în prezent se fac cercetări pentru identificarea şi recuperarea prejudiciului”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Reprezen­tanţii Poliţiei au precizat că nu se ştie cu exactitate valoarea prejudiciului, deoarece dascălul nu avea cunoştinţă de suma din cutie. În cazul în care vor fi prinşi, hoţii riscă să facă ani de puşcărie pentru infracţiunea de furt calificat.

Citeşte şi Culmea hoţiei. Camerele video l-au surprins în timp ce fură banii din cutia milei