FURTUNI PUTERNICE în Capitală şi în ţară: Maşini avariate de copacii doborâţi de vânt VIDEO

Doi copaci au căzut, vineri, peste opt maşini parcate pe Aleea Dealul Mitropoliei din Capitală, în urma furtunii, potrivit România TV. Nicio persoană nu a fost rănită.

13 iun. 2014, 15:24
FURTUNI PUTERNICE în Capitală şi în ţară: Maşini avariate de copacii doborâţi de vânt VIDEO

Capitala a fost, vineri după-masă, sub avertizare cod galben de furtună. În urma furtunii puternice, mai mulţi copaci au fost doborâţi la pământ. Opt maşini parcate pe Aleea Dealul Mitropoliei din Capitală au fost avariate.

Proprietarii autoturismelor au declarat că au fost uimiţi de puterea furtunii şi au spus că daunele suferite de maşini sunt semnificative. Din păcate pentru proprietari, nu toate maşinile au asigurare Casco.

La faţa locului au fost trimise mai multe maşini pentru tăierea copacilor.

Vestea proastă pentru proprietarii maşinilor avariate de copacii căzuţi în timpul furtunii este că nu vor mai fi despăgubiţi de Administraţia Domeniului Public. Informaţia a venit chiar de la un director de ADP, care a spus că asiguratorii nu mai vor să bage mâna-n buzunar.

Şi în Dâmboviţa, la Târgovişte, ploile abundente au făcut ravagii. Subsolul Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgovişte a fost inundat în urma furtunii.

Mai mulţi copaci au căzut pe carosabil în Târgovişte, iar subsolul secţiei Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgovişte a fost inundat, vineri după-amiază, după o furtună ce a durat circa 15 minute.

A căzut grindină şi a plouat puternic în Târgovişte. Străzile din municipiu au fost inundate şi s-au creat blocaje în trafic pe timpul furtunii.

Un copac a căzut pe partea carosabilă, pe Strada Laminorului din Târgovişte, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa. ISU Dâmboviţa mai informează că Detaşamentul Târgovişte intervine pentru degajarea unor copaci căzuţi pe străzile Unirii şi Arcaşilor, precum şi la evacuarea apei din subsolul unei clădiri aparţinând unui agent economic.

De asemenea, se intervine la evacuarea apei din curtea şi subsolul secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgovişte de pe strada Laminorului.

Judeţul Dâmboviţa a fost sub avertizare de Cod Portocaliu de vijelii între 15.45 şi 16.45, fiind anunţate precipitaţii până la 40 l/mp, descărcări electrice şi grindină.