Furtunile violente au făcut ravagii în toată ţara. Au luat acoperişuri şi au demolat poduri VIDEO

Ploile şi furtunile din ultimele 24 de ore au făcut ravagii. Peste două mii de oameni din nouă sate din Vrancea au rămas complet izolaţi după ce un pilon al singurului pod de acces în zonă s-a prăbuşit. În Constanţa şi în Buzău mai multe case au fost inundate, zeci de maşini au fost avariate, iar vântul a smuls acoperişuri şi a pus copaci la pământ. Codul galben de inundaţii ce vizează râurile din 21 de judeţe a fost prelungit până azi, la ora 13.

25 iul. 2014, 06:00
Furtunile violente au făcut ravagii în toată ţara. Au luat acoperişuri şi au demolat poduri VIDEO

După ploile din ultimele zile, râul Năruja din Vrancea s-a umflat, iar la scurt timp pilonul unui pod a cedat, informează România TV. Mai exact, şapte metri din terasamentul podului s-au prăbuşit în apele râului. 2000 de oameni din zonă au rămas izolaţi.

Citeşte şi Furtunile au făcut PRĂPĂD în ţară: case inundate, copaci căzuţi şi străzi blocate

Locuinţe inundate, maşini avariate şi copaci rupţi. Este bilanţul unei puternice furtuni care s-a dezlănţuit şi în Medgidia.

„Eram la geam şi în momentul în care am dat să închid geamul, am văzut cum a ridicat acoperişul, l-a învârtit de câteva ori, după aceea a căzut acolo pe case”, a spus un martor. Străzile s-au inundat în doar câteva minute.

Citeşte şi COD GALBEN de INUNDAŢII. Harta zonelor vizate

Mai multe maşini au fost avariate după ce bucăţi din acoperişul unor blocuri au fost luate de vânt. Zeci de copaci au fost puşi la pământ. Şi în Buzău a plouat cu găleata timp de 40 de minute.

Rafale puternice de vânt au rupt copaci de pe marginea drumului naţional 1 B Buzău–Ploieşti.