Gabi Cristea a făcut ANUNŢUL cu ochii în LACRIMI. Este vorba despre bebeluşul pe care îl aşteaptă!

Gabriela Cristea a facut marele anunt despre sarcina in cadrul emisiunii "Te vreau langa mine".

09 mai 2017, 12:25
Gabi Cristea a făcut ANUNŢUL cu ochii în LACRIMI. Este vorba despre bebeluşul pe care îl aşteaptă!

Gabriela Cristea a marturisit ca minunea pe care o asteptau de aproape doi ani de zile s-a intamplat, deoarece divinitatea le-a trimis un copil, care le va umple viata de fericire si implinire. In vreme ce Gabriela Cristea se afla in mijlocul platoului povestind despre miracolul vietii sale, Tavi Clonda a venit sa o sustina, cazand in genunchi si sarutandu-i tandru burtica.

VEŞTI TRISTE pentru Gabriela Cristea chiar când a aflat că este GRAVIDĂ

„Am avut mana buna si cu viata mea! Cred ca am mana buna si cu altii! Am inceput sa va povestesc astazi despre momentul in care eu personal m-am indragostit de sotul meu! N-a fost usor dar n-a fost nici greu si in tot timpul asta am incercat sa ne gasim, sa ne cunoastem, si sa cautam calea! Credeam noi ca poate Dumnezeu si-a intors privirea de la noi in anumite momente, dar de fapt Dumnezeu incerca sa ne trimita calea aceea pe care ne-o pregatise si era mai mult decat ne-am fi asteptat vreodata! Vreau sa va marturisesc ca astazi traim impreuna cele mai frumoase momente din viata noastra!”, a spus Gabriela Cristea.

Vedeta a recunoscut ca asteapta un copil impreuna cu sotul ei, Tavi Clonda. De cand au aflat cei doi sunt in culmea fericirii.