Gabi Tamaş a comis-o din nou. A mers beat la antrenamentul Stelei

Gabi Tamaş a fost protagonistul unui nou scandal bahic, de această dată petrecut chiar în vestiarul Stelei. Potrivit surselor Digi Sport, fundaşul a ajuns în stare de ebrietate la antrenamentul de duminica trecută.

22 mai 2015, 11:22
Gabi Tamaş a comis-o din nou. A mers beat la antrenamentul Stelei

Şirul beţiilor lui Gabriel Tamaş este interminabil, la fel ca şi al scandalurilor. Fundaşul şi-a surprins colegii şi antrenorul duminica trecută, potrivit surselor Digi Sport el ajungând în stare de ebrietate la antrenament. Mai mult, el a refuzat să intre pe teren pentru şedinţa de pregătire.

Citeşte şi Cele mai tari BANCURI după transferul lui GABI TAMAŞ la STEAUA

Potrivit aceloraşi surse, Costel Gâlcă a preferat să nu tensioneze situaţia şi mai mult şi a acceptat dorinţa jucătorului de a nu se antrena. În ciuda acestui incident, Gâlcă l-a titularizat pe Tamaş în finala Cupei Ligii, în care fostul dinamovist a fost integralist şi a avut o evoluţie sigură. Totuşi, Tamaş riscă să primească o amendă uriaşă, clubul dorind să-i aplice o sancţiune de 50.000 de euro, adică salariul său pe două luni.

Citeşte şi Gabi Tamaş s-a săturat deja de Steaua. Din vară fundaşul va părăsi echipa campioană

În urmă cu trei luni, Gabi Tamaş s-a bătut la o petrecere cu fratele lui Bourceanu, iar în octombrie 2013 a fost dat afară de la CFR Cluj, după doar şase zile, după o beţie într-un club de manele. Asta după ce cu o săptămână înainte, tot la băutură, i-a dat un pumn lui Pancu şi şi-a aruncat în Dâmboviţa ceasul de 18.000 de euro.

Cea mai spectaculoasă ieşiri a fundaşului român a avut loc în luna mai 2013, când s-a îmbătat, a spart uşa unui bloc din Bucureşti şi s-a certat cu poliţiştii, alegîndu-se cu dosar penal.