Gabriel Cotabiţă a fost OPERAT, marţi dimineaţă. Cum se simte

Gabriel Cotabiţă a fost supus unei intervenţii chirurgicale, marţi dimineaţă, de medicii de la Spitalul Floreasca.

19 mai 2015, 10:26
Gabriel Cotabiţă a fost OPERAT, marţi dimineaţă. Cum se simte

Cântărețului de 59 de ani i-a fost montat un tub care să-l ajute să respire, spun surse din cadrul unității medicale. Acest tub este fixat în trahee și este conectat la aparatul de ventilație mecanică, potrivit click.ro.

Medicii spun că această intervenție este prevăzută în protocoalele terapeutice în cazul pacienților care sunt conectați la aparate.

Gabriel Cotabiţă este internat de mai bine de o săptămână în secţia de Terapie Intensivă, după ce pe 8 mai a suferit un stop cardio-respirator într-o sală de sport a unui hotel din Capitală. Starea lui este gravă, dar stabilă.

CITEŞTE ŞI CARMEN HARRA: „Gabriel Cotabiţă nu va apuca să împlinească 60 de ani…”

Rudele şi prietenii se roagă pentru el neîncetat, în speranţa că Dumnezeu va face o minune şi Cotabiţă îşi va reveni din comă. El se află în continuare în secţia de Terapie Intensivă. Foarte mulţi artişti au lansat pe reţele socializare un apel la cei care îl îndrăgesc pe artist sa facă rugăciuni colective pentru el. Este prevăzută o slujbă chiar la patul artistului şi s-a propus şi o Împărtăşanie, chiar dacă artistul nu este conştient.

Verdict sumbru pentru Gabriel Cotabiţă: Sunt şanse minime ca funcţiile cerebrale să îi revină