Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit. Primele declaraţii ale mirilor

Gabriel Cotabiță s-a căsătorit, joi, cu Alina, femeia care i-a fost alături în ultimii cinci ani, presăraţi şi cu momente extrem de grele.

RomaniaTV.net
29 sept. 2016, 18:22
Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit. Primele declaraţii ale mirilor

Gabriel Cotabiţă şi Alina au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă, în cadrul unei ceremonii la care au fost prezente doar familiile celor doi.

Proaspăta doamnă Cotabiţă a recunoscut că acesta a fost cel mai emoționant moment din viaţa ei. „Am avut emoţii, încă mai am. Eu sunt emoţionată şi pentru el. Asta a făcut, după ce s-a trezit din respectiva comă. Momentul în care mi-a dat inelul de logodnă a fost în decembrie, de ziua mea. L-am întrebat de trei ori dacă e sigur. (…) Cred că orice declaraţie pe care o face, fără să fie pompoasă, e importantă. Un simplu «Te iubesc», «Vreau să-mi fi alături» spune. Mă surprinde cu drăgălăşenia lui, cu iubire, cu tandreţe, cu o floare din când în când”, a mărturisit, Alina, soţia lui Gabriel Cotabiţă, la „Acces direct”.

„Nu sunt emoţionat, aşa sunt eu. Eram convins că o să spună «Da», aşa că nu am avut emoţii. În cinci ani de când ne cunoaştem a reuşit să-mi fie alături în momente grele, nu am avut niciodată parte de reproşuri, nu ne plictisim unul de celălalt (…). Eu mă plictiseam foarte uşor”, a declarat atistul în cadrul aceleiaşi emisiuni TV.

În curând cei doi se vor cununa şi religios. Mai precis pe 9 octombrie, cu fix o lună înainte ca artistul să împlinească 61 de ani. Un club de fițe din București va fi locul în care Alina și Gabriel își vor primi cei aproximativ 150 de invitați, pentru a petrece alături de ei în fericita zi. Cotabiță și-a ales niște nași tineri și foarte cunoscuți: Delia și Răzvan Munteanu. Costumul mirelui va fi creat de Alexandru Ciucu, bun prieten de-al îndrăgitului artist.