Gabriel Cotabiţă şi-a revenit complet: „Am voie doar să mă distrez împreună cu prietenii”

Gabriel Cotabiţă pare că şi-a revenit complet după ce în urmă cu aproape un an a suferit un accident vascular. Deşi a stat în comă o lună, acum, cântăreţul vorbeşte fluent, glumeşte, iar de Paşte spune că va mânca din toate bunătăţile tradiţionale. Mai mult, cântăreţul spune că nu se consideră un om bolnav şi că tot ce vrea este să se distreze.

29 apr. 2016, 13:38
Gabriel Cotabiţă şi-a revenit complet: „Am voie doar să mă distrez împreună cu prietenii”

Gabriel Cotabiţă are 60 de ani şi după ce a fost la un pas de moarte, acum trăieşte cu totul diferit. Dacă înainte de accidentul vascular cântăreţul pune pe priml loc muzica, acum priorităţile artistului sunt prietenii.

„De Paște nu voi face niciun concert, ci voi sta cu prietenii la mare, unde mă voi relaxa. Am acolo un loc liniștit unde mă duc și petrec Paștele cu cei dragi… Dar mai multe informații nu vreau să vă dau despre ceea ce voi face. Nu-mi doresc să știe lumea mai multe despre mine pentru că degeaba știe, că nu învață nimic din ceea ce știe”, a declarat cântărețul, potrivit ziarulring.ro.

Deşi este credincios, Gabriel Cotabiţă recunoaşte că nu a ţinut post în Săptămâna Mare deoarece organismul său nu-i permite.

„N-am ținut post pentru că eu sunt într-o perioadă în care urmez o cură de reabilitare medicală și nu-mi permit să țin post negru, sau post roșu, sau post albastru”, a explicat vedeta anilor ’70-’80.

Întrebat dacă de Paște va mânca ouă roșii și tradiționalele preparate din carne de miel, artistul s-a amuzat: „Dar credeți că eu sunt un om bolnav sau de ce mă întrebați asta?! Chiar n-am niciun fel de restricție! Dumnezeu m-a lăsat și n-am niciun fel de restricție alimentară… Am voie doar să mă distrez împreună cu prietenii și să ne bucurăm împreună de Învierea Domnului”, a spus Cotabiţă.

Luna viitoare, cântărețul revine pe scena de la Bacău.

„Așa cum am promis, turneul «Domnișoară, nu pleca!» cu Gabriel Cotabiță, Ianna Novac și Vlad Miriță, acompaniați de D.I.O.S. Symphonic Pop Orchestra, condusă de dirijorul Constantin Panaite, merge mai departe. De această dată, vom ajunge în Bacău. Ne veți întâlni în Sala Teatrului de Vară «Radu Beligan», vineri, 20 mai, de la ora 20.00, un spectacol prezentat de Liviu Sorinel”, a anunțat Gabriel Cotabiță pe pagina lui de socializare.

Pe 8 mai 2015, Gabriel Cotabiţă a fost găsit inconştient în sala de fitness. Acesta a fost internat la Spitalul Floreasca,unde, medicii i-au dat șanse mici de supraviețuire, iar mulți prieteni au crezut că se află în moarte cerebrală. Cu toate acestea, Gabriel Cotabiţă a surprins pe toată lumea, iar acum pare că se simte mai bine ca niciodată.