Gabriel Stan, viceprimar al Constanţei, la DNA: I-am adus un pachet lui Radu Mazăre, dar am greşit destinaţia

Viceprimarul oraşului Contanţa a venit special în Bucureşti ca să-i aducă pachet lui Radu Mazăre. În loc să meargă la arestul central, viceprimarul Gabriel Stan a mers la DNA. În tot acest timp, procurorii i-au pus sechestru lui Radu Mazăre pe bunurile din România. Este vorba despre colecţia de limuzine, despre un apartament din Bucureşti şi despre două terenuri. În scurt timp, începe şi procesul în care magistraţii ICCJ vor decide dacă Radu Mazăre rămâne în arest.

RomaniaTV.net
27 apr. 2015, 12:27
Gabriel Stan, viceprimar al Constanţei, la DNA: I-am adus un pachet lui Radu Mazăre, dar am greşit destinaţia

Gabriel Stan, viceprimar al municipiului Constanţa, s-a prezentat, luni, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). A stat câteva minute în sediul DNA, iar la ieşire, acesta a precizat că voia să se ducă la Radu Mazăre să îi dea un pachet, însă din greşeală s-a dus la DNA.

„Merg la Parchet pentru că are proces Radu Mazăre. Am greşit destinaţia”, a spus Gabriel Stan, la ieşitea din sediul DNA.

Magistraţii ICCJ judecă luni cererea DNA de prelungire a arestului preventiv în cazul primarului suspendat al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, aflat în Arestul Poliţiei Capitalei din data de 3 aprilie. Radu Mazăre este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii şi câştigarea unor licitaţii, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky.