Fotbalistul Gabriel Tamaş, săltat de Poliţie, după ce a distrus geamul şi uşa unui bloc VIDEO

Gabi Tamaş a fost săltat de poliţie pentru că a spart uşa de la intrarea într-un bloc din Capitală. Sportivul, cel mai probabil sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost dus cu cătuşe la secţie. Tamaş era foarte agitat şi confuz şi a declarat că nu ştie cum a ajuns în faţa blocului de unde a fost ridicat. El a fost exclus din lotul Naţionalei după acest incident.

RomaniaTV.net
31 mai 2013, 06:22
Fotbalistul Gabriel Tamaş, săltat de Poliţie, după ce a distrus geamul şi uşa unui bloc VIDEO

Incidentul a avut loc la primele ore ale dimineţii. Foarte ameţit, fotbalistul român a vrut să intre în scara unui bloc de pe bulevardul Iancu de Hunedoara din Capitală. Când a văzut că femeia de serviciu refuză să îi deschidă, el a început să lovească uşa blocului cu picioarele. După ce a spart geamurile, el s-a folosit de gaura din uşă pentru a intra în bloc.

O persoană a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat a spart un geam al unui bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 1 Poliţie, care l-a găsit pe fotbalistul Gabriel Tamaş foarte agitat şi confuz. Acesta a fost imobilizat, încătuşat, urcat în maşină şi dus la secţia de poliţie pentru a fi audiat.

Sursele citate au precizat că Gabriel Tamaş le-a spus poliţiştilor că nu ştie cum a ajuns în faţa blocului respectiv.

Gabriel Tamaş fusese convocat la echipa naţională pentru meciul amical cu Trinidad/Tobago de marţi, 4 iunie. Victor Piţurcă, antrenorul naţionalei României, a anunţat că fotbalistul a fost exclus din lot.

Nu este prima dată când fotbalistul Gabriel Tamaş intră în atenţia poliţiştilor. În ultimii ani, Tamaş a fost acuzat că şi-a bătut iubita şi că a făcut scandal în mai multe restaurante, susţine România TV.