Gabriela Cristea: „Voiam şi eu să fac o „de-aia” când vine el…”

Furtuna de zilele trecute din Capitală i-a stricat planurile Gabrielei Cristea de a-şi surprinde soţul cu o mică surpriză. Cum nu şi-a putut îndeplini planul, prezentatoarea a răbufnit în direct, în timpul emisiunii sale.

RomaniaTV.net
25 aug. 2016, 08:52
Gabriela Cristea: „Voiam şi eu să fac o „de-aia” când vine el…”

Gabriela Cristea a recunoscut în direct că pasiunea unei relaţii se menţine cu mici surprize inedite pentru partener, dar şi cu momente intime de neuitat.

Pentru că din când în când aceste momente sunt esenţiale şi ar trebuie să se întâmple mai ales când femeia le cere, vedeta TV a dorit să precizeze că furtuna de luni seară i-a stricat planurile, scriu cei de la KanalD.ro.

Mai exact, luni seară, Tavi trebuia să plece la fotbal, însă s-a întors acasă mai repede din cauza ploii, iar asta nu a fost deloc pe placul soţiei sale.

„În căsnicie, nu trebuie să laşi să te plictiseşti. Voiam şi eu să fac o „de-aia”… să îmi pun o „de-aia” şi, când vine el, să ies cu tava cu chiftele… Nu ştiu cum vă atrăgeaţi dumneavoastră bărbatul, dar mie îmi place să mă mai joc, aşa, din când în cand! Pentru că femeia, dacă nu e iubită când trebuie, apoi…”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Citeşte şi  Surpriză pentru Tavi Clonda: „Azi am primit cel mai frumos cadou” Vestea care l-a emoţionat peste măsură”