Gabriela Cristea i-a transmis lui Tavi o dorinţă. „Eu de abia aştept să mă însor, că de măritat, m-am măritat”

Prezentatoarea TV a incercat sa profite de contextul creat de doi dintre participanti, pentru a-i spune sotului ei ce anume o nemultumeste in casnicia lor.

18 oct. 2016, 13:53
Gabriela Cristea i-a transmis lui Tavi o dorinţă. „Eu de abia aştept să mă însor, că de măritat, m-am măritat”

Profitand de discutia in contradictoriu dintre Dinu si Cornelia, despre cine trebuie sa faca mancare, intr-o casnicie, Gabriela Cristea i-a spus raspicat sotului ei ca si-a dori uneori sa inverseze rolurile in casnicia lor, scrie kanald.ro. Si astfel, cel care ar trebui sa gateasca si sa o serveasca la masa, sa fie Tavi, pentru a se simti mereu rasfata.

Citeşte şi Gabriela Cristea, aproape de o împăcare cu tatăl cu care nu vorbeşte cu el de de 21 de ani? „Niciodată să nu spui niciodată”

„Stii ce fericita as fi ca barbatul meu sa faca sarmale! I-auzi, sotul meu! Nu-mi faci tu mie sarmale? Nu-mi faci tu mie costite cu vin la cuptor, nu-mi faci tu mie rabdari prajite? Stiti, s-a scos, de cate ori se apuca sa gateasca face foarte multa murdarie si atunci eu ca sa nu mai creeze murdaria aia in bucatarie, ii spun: lasa ca gatesc eu, da-te la o parte!”, a spus Gabriela Cristea.