Gabriela Cristea, MESAJ de ultimă oră pentru Bianca Drăguşanu

Frumoasa prezentatoare a emisiunii Te vreau langă mine, Bianca Drăguşanu, a primit un mesaj de ultim moment din partea Gabrielei Cristea. Ce îi transmite fost moderatoare a emisiunii Biancăi puteţi citi în articolul de mai jos.

18 nov. 2017, 09:24
Gabriela Cristea, MESAJ de ultimă oră pentru Bianca Drăguşanu

Gabriela Cristea şi-a anunţat revenirea pe TV şi i-a dat vestea mult aşteptată Biancăi Drăguşanu, scrie cancan.ro. Vedeta a anunţat câte zile o mai lasă pe blondă la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”.

Gabriela Cristea se bucură de ultimele zile din concediul de maternitate şi de momentele petrecute în exclusivitate cu fiica ei, Victoria. Vedeta a anunţat că din ianuarie va reveni pe TV, la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”.

Citeşte şi Gabriela Firea: Un nou parc va fi inaugurat anul viitor, în Capitală

„Am timp doar noaptea şi mă mai uit din când în când în reluare pentru că în timpul zilei am treabă multă. În ianuarie (n.r. va reveni pe scaunul de moderator al emisiunii „Te vreau lângă mine”). Cred… Cred, nu sunt 100% sigură, dar în proporţie de 90%, în ianuarie”, a declarat Gabriela Cristea.

Victor Slav a prins-o în fapt pe Bianca Drăguşanu! Blonda a rămas fără cuvinte şi vina i se citeşte în priviri. Oare se va trece peste acest lucru?

Victor Slav a intrat în cameră şi a prins-o pe Bianca Drăguşanu în fapt. Blonda nu a mai avut ce să zică, iar vina i se citeşte în priviri.

Bianca Drăguşanu îl ţine în „corzi” pe Victor Slav chiar şi atunci când sunt la muncă. Blonda profită de orice ocazie pentru a-şi face „meseria” de iubită şi a-i dat palpitaţii partenerului.

După ce s-a plâns că nu mănâncă şi că este alergată de colege cu mâncarea prin redacţie, se pare că Bianca a poftit totuşi la ceva. Blonda a fost prinsă în fapt de Victor, în timp ce savura prânzul acestuia. #

„Ma tot intrebam, cine-mi tot fura in fiecare zi cate ceva din mancare!”, le-a spus Victor Slav prietenilor lui virtuali.

Prinsă în plină acţiune, Bianca nu a mai apucat să se scuze şi a băgat imediat privirea aceea plină de vină.