Gabriela Cristea va deveni mămică săpămâna viitoare. Iată cum arată camera copilului VIDEO

Gabriela Cristea se pregăteşte să devină mămică. Vedeta de televiziune are totul pregătit pentru momentul în care îşi va aduce fetiţa acasă. Gabriela Cristea va naşte săptămîna viitoare prin cezariană.

12 sept. 2017, 14:00
Gabriela Cristea va deveni mămică săpămâna viitoare. Iată cum arată camera copilului VIDEO

Mai este foarte puţin până când Gabriela Cristea şi Tavi Clonda îşi vor ţine fetiţa în braţe.

„E totul aproape pregatit. Mobila fetitei a venit, dar mai avem de umblat la decoruri, jucarii. Eu am ales culorile, nu am vrut sa fac roz, dar e fetita si merge. Saptamana viitoare oricand se poate intampla. Sunt pregatita sa o primesc cu bratele deschise. Am 36 de saptamani. Avem si un baldachin. Mi-e frica de nastere mai mult decat de momentul cand o sa vina ea. As fi vrut natural dar nu mi-a iesit pentru ca am o trombofilie, sangele e subtiat si exista riscul unei hemoragii. Nu e ceva grav, multe femei au. De saptamana viitoare o sa ma apuc de bagaj. Cristina Siscanu mi-a dat o pereche de pantofi frumosi. Eu nu sunt superstitioasa pentru ca eu cred ca e o povara prea mare pentru tata sa il trimiti sa ia de toate dupa nastere. Am cumparat niste produse speciale, fara miros, fara parabeni”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit wowbiz.ro.

Vedeta a trecut cu bine peste dificultatile din timpul sarcinii, iar in curand va deveni mamica.

„A fost o sarcina usoara pentru mine pentru ca am avut doar o interventie la un moment dat. Pe la vreo 4 luni jumate -5 luni am avut niste contractii si am stat o zi in spital. Am avut si atacuri de panica. Intri in panica pentru ca ai senzatia ca nu te descurci. Am inteles ca asta se intampla la primul copil. Icoana e de la un prieten si am tinut mult sa aiba o icoana cu sfanta familie in camera. Noi ne-am dorit mai mult fetita. La prima ecografie ne-a zis ca e …, dar nu era. Va purta trei nume, deoarece fiecare nume are o semnificatie pentru noi. Nu il spun pana nu se naste. Vreau sa fie sanatoasa. Oricum ar fi este copilul nostru, o sa il iubim din tot sufletul nostru. O sa ne impartim cumva sarcinile. El si-a dorit sa fie cel care ii face baita. Cred ca face un pic de yoga acum. Are un program de sughita in fiecare seara. Ala e momentul nostru. Al doilea copil, da”, a mai adaugat Gabriela Cristea. 

Vedeta de televiziune a fost implicată zilele acestea într-un scandal cu ministrul muncii, din cauza plafonării indemnizaţiei la 1.800 de euro. Ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu a publicat pe pagina sa de socializare un articol în care ar apărea salariul vedetei.

Citeşte şi Gabriela Cristea a făcut anunţul! A dorit să se afle de la ea