Gabriela Firea, anunţ despre voucherele pentru biciclete. Când vor fi primite

Voucherele pentru biciclete urmează a fi primite până la finalul acestei luni de către cei care s-au înscris în programul “Bicicliști în București”.

17 apr. 2018, 09:41
Gabriela Firea, anunţ despre voucherele pentru biciclete. Când vor fi primite

„Voucherele sunt acum la tipar, durează 10 zile tipărirea. Până la sfârșitul acestei luni vor fi tipărite și vor fi transmise către cei care au fost declarați câștigătorii acestor vouchere de 500 de lei. Dacă titularul voucherului nu este găsit acasă, la adresa pe care a comunicat-o pe e-mail către primărie, după 3 vizite succesive ale curierului, poate fi ridicat voucherul de la sediile noastre de Relații cu Publicul . Nu va rămâne nimeni fără voucherul de bicicletă”, a declarat  primarul Gabriela Firea, scrie Libertatea.

Potrivit informațiilor transmise de municipalitate, un număr de 18.323 de cetățeni urmează să intre în posesia unui voucher. Lista acestora este publicata pe pagina proprie de internet a Primăriei Municipiului Bucureși (www.pmb.ro), la secțiunea „Bicicliști în București”, fiecare beneficiar identificându-se după inițiale, nume, prenume și număr de înregistrare în proiect.

Numărul beneficiarilor a fost suplimentat în ianuarie 2018, când proiectul a fost aprobat de consilierii generali.

În situația în care voucherul nu poate fi înmânat beneficiarului de către curier, acesta va fi returnat Primăriei Municipiului București, iar ulterior va putea fi ridicat personal de către beneficiar de la Centrul de Informare și Documentare pentru Relația cu Cetățenii al Primăriei Municipiului București, Bdul. Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5, după expirarea perioadei de distribuire de către firma de curierat, prin contactarea telefonică prealabilă a fiecărui beneficiar.

Voucherele pot fi folosite exclusiv pentru achiziționarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice si dispozitive de tip Segway/Ninebot și accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani, numai din magazinele participante la Proiect.

Anul trecut, Primăria Capitalei a oferit 5.000 de vouchere pentru cei care au vrut să-și achiziționeze o bicicletă.