Probleme de sănătate pentru Gabriela Firea, s-a tratat la două spitale. Anunţ făcut pe Facebook

Primarul general al Capitalei a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate. Gabriela Firea a mulţumit medicilor pe o reţea de socializare.  Potrivit informaţiilor obţinute de România TV, Gabriela Firea a avut nevoie de o intervenţie laparoscopică. 

RomaniaTV.net
13 ian. 2019, 08:43
Probleme de sănătate pentru Gabriela Firea, s-a tratat la două spitale. Anunţ făcut pe Facebook

Gabriela Firea a avut probleme medicale. „Unele incercari care apar in calea vietii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depasite de unul singur. Dumnezeu ne ajuta sa fim inconjurati de oameni care sa ne ridice. Multumesc celor care mi-au fost alaturi in problema de sanatate pe care am avut-o, in toata aceasta perioada. Multumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino si Colentina. Am stiut ca sunteti la fel de buni ca orice centru medical european si nu am gresit avand incredere in Dumneavoastra. Multumesc familiei mele si prietenilor mei dragi care m-au inconjurat cu atata dragoste care, impreuna cu interventiile si tratamentele, m-au pus pe picioare.
In imagine, sunt alaturi de conf. dr. Iulian Brezean. Dumnezeu sa-i aiba in paza pe toti cei care salveaza vieti”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

 

Firea nu dă detalii despre problemele de sănătate pe care le-a avut. În ultima perioadă, ea nu a apărut la evenimente publice şi a fost criticată pentru faptul că nu a avut nicio poziţie şi nu a luat nicio măsură după ce, în ultimele săptămâni, zeci de blocuri din Bucureşti au rămas, de mai multe ori, zile la rând fără apă caldă şi căldură din cauza avariilor în reţeaua RADET.
 
Precedenta postare a Gabrielei Firea pe Facebook este din 7 ianuarie, cu urări de Sf. Ioan. Ea a postat un mesaj şi de Anul Nou.  Potrivit informaţiilor obţinute de România TV, Gabriela Firea a avut nevoie de o intervenţie laparoscopică din cauza unor probleme gastro-intestinale.