Gabriela Firea: Arena Naţională va fi închisă pentru competiţiile sportive, până la remedierea stării gazonului

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a anunţat luni că Arena Naţională va fi închisă pentru competiţiile sportive până la remedierea stării gazonului. Ea spune că procesul ar putea dura două-trei luni.

RomaniaTV.net
12 nov. 2018, 17:46
Gabriela Firea: Arena Naţională va fi închisă pentru competiţiile sportive, până la remedierea stării gazonului

„Având în vedere starea precară a gazonului, am luat hotărârea de a închide Arena Naţională, pentru toate competiţiile sportive, pe durata remedierii gazonului”, a anunţat Gabriela Firea luni seară.

Ea a adăugat că societatea comercială care se ocupă de întreţinerea gazonului consideră că în termen de două – trei luni acesta va putea fi readus la starea care să permită desfăşurarea competiţiilor sportive fără dificultăţi.

Dinamo și FCSB au remizat în episodul 174 al derby-ului dintre cele două, scor 1-1, într-un meci disputat pe Arena Națională.

Atacantul Daniel Popa a criticat starea gazonului de pe Arena Naţională, apreciind că nu se poate juca fotbal pe nisip, după derbiul Dinamo – FCSB, scor 1-1.

„Doare că nu am reuşit să marcăm şi să fructificăm avantajul omului în plus. Dan Nistor este cel mai bun om al nostru, s-a văzut lipsa lui, nu a mai vorbit nimeni cu noi în teren după ce a ieşit şi nimeni nu ne mai dirija. El este căpitanul nostru şi ne dirija. Anul ăsta este obligatorie intrarea în play-off. Despre teren nu se pot spune multe, şi ei au jucat aici. Nu se poate juca fotbal pe nisip”, a declarat Daniel Popa.

Citeşte şi: DINAMO – FCSB 1-1. Remiză cu scandal în derby de România. „Nu se poate juca fotbal pe nisip”