Surse: Gabriela Firea, CANDIDATUL PSD la Primăria Capitalei

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea ar fi candidatul social-democrat la Primăria generală a Capitalei la alegerile locale din 2016, potrivit unor surse citate de România TV.

01 dec. 2015, 15:50
Surse: Gabriela Firea, CANDIDATUL PSD la Primăria Capitalei

Numele Gabrielei Firea este vehiculat în această perioadă ca fiind propunerea PSD la Primăria Capitalei.

Gabriela Firea este şefa filialei PSD Ilfov, iar candidatura ei vine în contextul în care niciun alt partid politic nu are un candidat real, potrivit România TV.

Gabriela Firea este senator PSD, vicepreşedinte la nivel central al partidului, preşedinte al PSD Ilfov, precum şi purtător de cuvânt al formaţiunii. Firea este membru PSD din septembrie 2012. Anul trecut, senatorul PSD a fost purtător de cuvânt al partidului în campania prezidenţială a lui Victor Ponta.

În prezent, Răzvan Sava (PNL) este primarul interimar al Capitalei, după ce, marţea trecută, fostul primar interimar Ştefănel Marin a fost revocat din funcţie.

Sorin Oprescu a fost suspendat din funcţia de primar general al Capitalei în 15 septembrie, după ce instanţa a decis definitiv arestarea preventivă a acestuia, pentru luare de mită. Recent, Sorin Oprescu a fost trimis în judecată, acesta fiind în arest la domiciliu.