Gabriela Firea, înaintea CEx al PSD: Personajele care nu au înţeles că suntem responsabili cu toţii pentru români să plece

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, înainte de şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că dacă mai sunt „personaje" care nu au înţeles că sunt cu toţii responsabili pentru proiectele românilor, e cazul ca acestea să plece.

RomaniaTV.net
09 mart. 2018, 10:20
Gabriela Firea, înaintea CEx al PSD: Personajele care nu au înţeles că suntem responsabili cu toţii pentru români să plece

„Sunt în continuare, sunt supărată pe ceea ce se întâmplă la nivelul ministerelor şi cu toţii am luat decizia să schimbăm acest mod de lucru care pur şi simplu dăunează bunului mers al reformelor în România. (De luni până azi s-au schimbat – n.r.) câteva lucruri. Am avut câteva întâlniri şi vreau şi eu să văd ce se întâmplă după Congres. Acum, să spunem, că a fost o perioadă mai ocupată din punct de vedere politic”, a susţinut Gabriela Firea, citată de Mediafax.

Întrebată dacă mai există posibilitatea să îşi dea demisia, aceasta a precizat că nu a trecut termenul pe care şi l-a impus pentru a vedea dacă proiectele Bucureştiului sunt sau nu importante pentru Guvern.

„Dar nu a trecut acel deadline. Eu sunt încă în acel termen pe care mi l-am dat pentru a vedea dacă proiectele Capitalei sunt sau nu importante pentru Executiv şi încă nu a trecut acea perioadă. Nu a expirat. (Liviu Dragnea – n.r.) a promis că se va implica, aşa cum a făcut-o şi până acum, dar se pare că, din nefericire, unii oameni din guvernele trecute nu au înţeles că suntem cu toţii responsabili pentru proiectele românilor şi au avut o altă agendă. Acum, dacă mai sunt astfel de personaje, cred că e cazul să plece”, a precizat Firea.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD că o susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv. În ce priveşte candidaturile lui Robert Negoiţă şi ale lui Daniel Florea, pentru funcţia de vicepreşedinte din partea regiunii Bucureşti-Ilfov, Firea a declarat că îl susţine pe primarul Sectorului 3.

„Are rezultate foarte bune şi ca om politic, şi ca primar şi cred că trebuie să îi dăm Cezarului ce-i al Cezarului. (…) Eu îl respect şi pe el (Daniel Florea – n.r.) suntem colegi, suntem prieteni, dar mi-am exprimat punctul de vedere. De asemenea, întreaga organizaţie regională a votat în acest sens, pentru susţinerea domnului Negoiţă”, a spus ea.