Gabriela Firea: Liviu Dragnea este persoana cea mai îndreptăţită să fie candidat la prezidenţiale

Primarul general, Gabriela Firea, care este și vicepreședinte al PSD, a declarat, vineri, la Antena 3, că întotdeauna președintele partidului este persoana cea mai îndreptățită să fie candidatul acelei formațiuni politice la alegerile prezidențiale.

28 apr. 2017, 18:50
Gabriela Firea: Liviu Dragnea este persoana cea mai îndreptăţită să fie candidat la prezidenţiale

„Întotdeauna și mai ales în acest caz președintele partidului este persoana cea mai îndreptățită să fie candidatul acelei formațiuni politice pentru alegerile prezidențiale. Dacă este să ne uităm în urmă cu câțiva ani, și nu doar în România, ci în țările din jurul nostru în special, aceasta este regula, președintele partidului să fie și vocea cea mai importantă a formațiunii politice, să aibă cea mai mare susținere din partea membrilor de partid și a simpatizanților. Categoric da, sunt în totală consonanță cu afirmațiile care s-au făcut acum câteva zile că președintele partidului, Liviu Dragnea, este cea mai îndreptățită personalitate să devină — dacă nu a dorit, și știm noi bine cine nu a dorit, să fie prim-ministru — să fie candidatul nostru la prezidențiale și să și câștige”, a spus Firea.

Ea a menționat că PSD va veni în anul în care se vor organiza alegeri prezidențiale cu un candidat bun, care să răspundă nevoilor românilor.

„Românii au o percepție foarte bună despre echipa guvernamentală, PSD, președintele Liviu Dragnea. De ce? În primul rând pentru că a pus accent pe un program de guvernare și deja a aplicat măsurile pe care le-a promis și se vede asta în fiecare zi, la fiecare ședință de guvern. Acum, că sunt și anumite persoane care încearcă să găsească răul acolo unde nu este, e democrație (…) totul este să nu se inventeze știri sau să nu se inventeze motive”, a adăugat Firea, conform Agerpres.