Gabriela Firea: Spiritul Regelui Mihai, un far călăuzitor şi reper moral pentru generaţiile ce vor urma

Spiritul Regelui Mihai va fi în continuare far călăuzitor și reper moral pentru generațiile ce vor urma, a afirmat, marți, primarul general, Gabriela Firea.

RomaniaTV.net
05 dec. 2017, 12:16
Gabriela Firea: Spiritul Regelui Mihai, un far călăuzitor şi reper moral pentru generaţiile ce vor urma

„A plecat dintre noi, dar spiritul Regelui Mihai va fi în continuare far călăuzitor și reper moral pentru generațiile ce vor urma. Dumnezeu să Vă aibă în pază, Majestate!”, a scris edilul general, pe Facebook.

Fostul suveran a încetat din viață marți, la vârsta de 96 de ani, la reședința privată din Elveția. La căpătâiul Regelui a stat, până în ultima clipă, principesa Maria, potrivit Casei Regale.

Trupul neînsuflețit va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleș, iar apoi, pentru două zile, în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei.

Slujba de înmormântare va avea loc la Catedrala Patriarhală, iar înmormântarea la Curtea de Argeș, în Noua Catedrala Arhiepiscopală și Regală.

Toți cei care doresc să depună flori, jerbe sau coroane sunt invitați să o facă, începând de miercuri, la Palatul Regal din Calea Victoriei, în fața intrării principale.