Gabriela Firea, tot mai singură în războiul cu Liviu Dragnea. Guvernul a schimbat prefectul Capitalei

Guvernul a decis în şedinţa de joi încetarea mandatului prefectului de București, Speranța Cliseru.

20 dec. 2018, 16:32
Gabriela Firea, tot mai singură în războiul cu Liviu Dragnea. Guvernul a schimbat prefectul Capitalei

Speranţa Cliseru este o apropiată a primarului general al Capitalei, Gabrielei Firea, iar ea a fost personaj principal în speţiul public imediat după protestele din 10 august, când a declarat că jandarmii au intervenit în forță fără a avea acceptul ei, înainte de intervenție.

Speranța Cliseru a fost prefect al judeţului Ilfov şi a lucrat în Primăria Voluntari, unde primar este soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele. În Primăria Voluntari, Speranța Cliseru a avut funcții de conducere: administrator public și director executiv. A fost consilier parlamentar în cabinetul Gabrielei Firea când aceasta era senator, în perioada 2012-2013 şi a fost administrator provizoriu în Consiliul de Administraţie al RATB.

A existat acel punct pe ordinea de zi (proiect de hotărâre privind eliberări/numiri de prefecţi şi/sau subprefecţi – n.red.), a fost discutat şi aprobat, este vorba despre încetarea mandatului prefectului de Bucuresti. A încetat mandatul prefectului de Bucuresti„, a declarat joi purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu.