Gabriela Firea vrea ca Rapid să fie susţinut de Primăria Bucureşti

Gabriela Firea a precizat, marți, că își dorește ca PMB să se implice în susținerea Rapidului, dar a subliniat că detaliile tehnice și financiare pot fi stabilite doar după o analiză a specialiștilor.

18 iul. 2017, 09:23
Gabriela Firea vrea ca Rapid să fie susţinut de Primăria Bucureşti

Gabriela Firea a reacţionat după ce primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a anunțat, pe 3 iulie, că a înființat o comisie care să înceapă negocierile cu cei care dețin palmaresul clubului Rapid în vederea preluării acestuia. Tudorache a menționat la momentul respectiv că a discutat despre această intenție atât cu premierul Mihai Tudose, cât și cu primarul general, Gabriela Firea.

Dragnea: Îl susţin moral pe Tudorache în salvarea clubului Rapid. Sper să nu fiu acuzat de trafic de influeţă

„Este o dorință a noastră, a tuturor, fie că suntem sau nu microbiști, să contribuim la salvarea unui brand național. Cred că echipa Rapid are foarte mulți fani. Eu sunt un om care face sport, încurajez sportul. Finanțăm, așa cum știți, prin CSM activitățile sportive și m-aș implica și eu, bineînțeles, alături de cei doi primari — primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, și primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu — pentru salvarea acestui brand național. Detaliile tehnice și financiare le vom anunța ulterior, pentru că acum suntem într-o perioadă de pregătire, de analiză și nu am dori să dăm elemente suplimentare despre negociere”, a precizat edilul la sediul PMB.

Gabriela Firea a menționat că nu poate preciza deocamdată o sumă concretă.

„Nu m-am gândit încă la o sumă. Nu e vorba de ceea ce cred eu, ci ceea ce spun specialiștii care analizează toate documentele, situația de fapt în care se află, din nefericire, Clubul Rapid. Ceea ce ne dorim pentru bucureșteni, pentru România este ca acest club să joace din nou și să ajungă cât se poate mai sus ca performanță sportivă”, a spus ea.