Gadgetul care te va ajuta să îţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală

Bellabeat Leaf, produs lansat în urmă cu ceva timp, a primit acum o actualizare importantă care poate îmbunătăți viața sexuală.

17 ian. 2015, 17:34
Gadgetul care te va ajuta să îţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală

Visul oricărei companii în ziua de azi este de a depista o piață sau un sector care a fost ignorată complet, sau căreia nu i-a fost acordată suficient de multă atenție. Exact asta au făcut cei de la Bellabeat la momentul în care s-a hotărât să lanseze trio-ul lor de produse destinatelor mamelor sau femeilor care vor deveni mame în curând, scrie playtech.ro. Cele trei produse sunt: Bellabeat Shell, pentru acumularea informațiilor în timpul sarcinii, Bellabeat Balance, pentru informații în privința greutății, și Bellabeat Leaf, pentru urmărirea activităților fizice, a somnului și a nivelului de stres.

Acum, grație succesului foarte mare de care s-a bucurat, Bellabeat Leaf a primit o îmbunătățire care le va permite femeilor să-și monitorizeze mai atent sănătatea reproductivă. Astfel, grație acestui nou update, Bellabeat Leaf va furniza informații despre ciclul menstrual, anticoncepționalele luate și ovulație. După cum menționează și TechCrunch, acest lucru este extrem de util, atât pentru cei care vor să devină părinți, cât și pentru cei care nu vor acest lucru pentru moment.

Mai multe pe playtech.ro