Gafă a CNAIR: Un tronson din Autostrada Transilvania trece peste casele unor oameni. Hărţile folosite, vechi din 1970

Un tronson de trei kilometri din Autostrada Transilvania trece peste casele unor oameni. Gafa Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) nu este însă prima de acest gen. 

09 mart. 2017, 08:18
Gafă a CNAIR: Un tronson din Autostrada Transilvania trece peste casele unor oameni. Hărţile folosite, vechi din 1970

Tronsonul Gilău-Mihăieşti de pe Autostrada Transilvania trece, pe o distanţă de trei kilometri, peste o zonă unde sunt construite case. Constructorul italian dă vina pe hărţile folosite, vechi din 1970.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) mai are la activ şi eşecul autostrăzii scufundate şi folosirea unor hărţi vechi în limba rusă la proiectare sau construirea unei şosele peste o cale ferată, scrie antena3.ro. 

Grindeanu: Modernizarea infrastructurii rutiere rămâne în atenţia Guvernului. Mă voi implica personal în recuperarea întârzierilor

Premierul Sorin Grindeanu a salutat, luni, decizia CNAIR de a deschide un nou segment din autostrada Lugoj – Deva, precizând că modernizarea infrastructurii rutiere rămâne în atenția Guvernului și că se va implica personal în recuperarea „uriașelor întârzieri” din acest sector. Detalii, aici.