GAFĂ SCANDALOASĂ comisă de Primăria Capitalei. Ilie Năstase, retrogradat: „A fost LOCUL 2 MONDIAL”

O broșură editată de Primăria Capitalei conține o greșeală colosală. În respectiva broșură, intitulată "O sută de personalități bucureștene", Ilie Năstase apare descris astfel: "Este un fost jucător profesionist de tenis de câmp. A fost numărul 2 mondial de două ori".

29 ian. 2019, 09:41
GAFĂ SCANDALOASĂ comisă de Primăria Capitalei. Ilie Năstase, retrogradat: „A fost LOCUL 2 MONDIAL”

Gafa este nepermisă, în condițiile în care Ilie Năstase nu doar că a fost lider mondial, dar a fost chiar primul număr 1 ATP de când există ierarhia computerizată. Greşeala făcută de Primăria Capitalei a fost „exportată”, după ce broșura a fost împărţită turiștilor străini veniți în România, weekend-ul trecut, la Arcul de Triumf, deschis spre vizitare publicului.

Scandal MONSTRU în SPORTUL ROMÂNESC. Ilie Năstase îl face praf pe Laszlo Boloni: „Cine a fost el, că nu înţeleg? Poate băuse!”

„E adevărat, am fost și numărul 2 mondial, prin 1974 sau 1975. Ca să ajungi numărul 1 trebuie să treci și pe la numărul 2. Dar, am fost și numărul 1. Mai mult de atât nu se poate. Poate cei de la Primărie cred că a fi numărul 2 e maximum! Era mai nasol dacă mă prezentau invers: adică să fi fost doar numărul 2, iar ei să mă prezinte ca fost număr 1. Mai multe n-am ce să spun. Eu nu mă supăr, ei trebuie să se supere, pentru că fac astfel de greșeli”, a declarat Ilie Năstase pentru Libertatea.

„Mă mut în Constanța. Îmi schimb buletinul, serios! Poate și candidez la Primărie. Uite, chiar acum plec spre Constanța. Să văd cum mă primesc oamenii de acolo și o să văd ce decizie voi lua. De 10 ani, am apartament lângă hotelul Rex din Mamaia. Constanța ar deveni primul oraș din lume cu doi foști număr 1 mondial. Acum, am fi doi foști numărul 2”, a mai adăugat Ilie Năstase.