GALA GLOBURILOR DE AUR 2016: Vedetele au ales ŢINUTE cu adevărat SPECTACULOASE VIDEO

GALA GLOBURILOR DE AUR 2016. La gala Globurilor de Aur au dominat nuanţele metalice, dar şi roşul şi negrul. Unele vedete au ales ţinute îndrăzneţe, provocatoare, în vreme ce altele au decis că este vremea unor rochii pur şi simplu elegante.

11 ian. 2016, 16:00
GALA GLOBURILOR DE AUR 2016: Vedetele au ales ŢINUTE cu adevărat SPECTACULOASE VIDEO

Una dintre cele mai admirate ţinute, dar şi controversate, a fost cea purtată de Jennifer Lopez. Ea a ales o rochie spectaculoasă, galben-muştar, creată de Giambattista Valli. J Lo a fost mai „îmbrăcată” ca niciodată, ea fiind renumită pentru toaletele sale care lasă puţin loc imaginaţiei.

Nu au lipsit nici rochiile considerate „aventuroase”. Actriţa Rooney Mara a ales o creaţie neobişnuită, Alexander McQueen, în vreme ce veterana Cate Blanchett a impresionat cu o rochie Givenchy, în stilul anilor ’20.

Citeşte şi GLOBURILE DE AUR 2016: „Son of Saul”, cu românul Levente Molnar, desemnat „cel mai bun film străin” VIDEO

Katy Perry nu şi-a dezminţit preferinţa pentru nuanţele puternice şi a purtat în acest an o rochie roz, de la Prada. Jennifer Lawrence a arătat impecabil în ţinuta Dior. O rochie roşie, din două piese, care i-a scos în evidenţă fizicul de invidiat.

Kirsten Dunst nu a riscat şi a mers la sigur cu o rochie neagră, foarte decoltată. De altfel, roşul, negrul şi nuanţele metalice au fost preferatele vedetelor pe covorul roşu.

Excentrica Lady Gaga a purtat o rochie neagră, decoltată, dar nu ţinuta a atras atenţia tuturor, ci scena a cărei protagonişti au fost ea şi Leo Di Caprio. Internauţii cred însă că actorul a râs de ea. Di Caprio a încercat să dreagă busuiocul.

Julianne Moore a optat pentru o rochie albastru metalizat, cu paiete, cu manecă lungă, semnată Tom Ford, iar Kate Hudson a preferat un roz pal metalic. Kate Winslet, răsplătită cu un trofeu pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, a purtat la gală o rochie superbă albastră, semnată Ralph Lauren.

Citeşte şi GLOBURILE DE AUR 2016: „The Revenant”, cel mai bun film. LISTA PREMIILOR