Garbine Muguruza, deţinătoarea trofeului, eliminată, iar Caroline Wozniacki a abandonat la Cincinnati

Spaniola Garbine Muguruza, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 7, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-4, de ucraineanca Lesia Ţurcenko, locul 44 WTA, în turul al doilea al turneului de la Cincinnati. Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a suferit o accidentare la genunchiul stâng şi a abandonat, miercuri, partida cu olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, din turul al doilea al turneului de la Cincinnati.

16 aug. 2018, 04:09
Garbine Muguruza, deţinătoarea trofeului, eliminată, iar Caroline Wozniacki a abandonat la Cincinnati

Muguruza, deţinătoarea trofeului, s-a înclinat după un meci care a durat două ore. Ea câştigase anul trecut finala în faţa Simonei Halep, scor 6-1, 6-0.

La actuala ediţie, jucătoarea spaniolă era pe partea de tablou a liderului WTA. Un meci Halep – Muguruza era posibil în sferturi, la Cincinnati.

Wozniacki s-a retras de pe teren după ce a pierdut primul set, cu 4-6, în 40 de minute de joc. Ea poate fi întrecută în clasamentul WTA de americanca Sloane Stephens sau de germana Angelique Kerber.

Daneza are probleme la genunchi începând de la Wimbledon, unde a pierdut în turul al doilea. Anterior, ea a jucat doar un meci după al treilea grand slam, de asemenea pierdut în turul al doilea, la Rogers Cup.