GATA! Luni 27 august, planeta acţiunii şi energiei MARTE IESE din retrograd! La ce te AJUTĂ, în funcţie de zodie?

Daca te-ai simtit teribil de obosit sau furios in ultimul timp, mai exact in ultimele luni, poti da vina linistit pe astrele care au fost retrograde si in special pe planeta rosie Marte retrograda. Pana luni 27 august, Marte – a patra planeta de la Soare – a fost in miscare retrograda ceea ce a adus tot felul de lucruri ciudate.

26 aug. 2018, 20:24
GATA! Luni 27 august, planeta acţiunii şi energiei MARTE IESE din retrograd! La ce te AJUTĂ, în funcţie de zodie?

Planeta energiei crude, actiunii, a instinctelor primare Marte este planeta conducatoare a Berbecului dar si a Scorpionului. Numita dupa Zeul Razboaielor, Marte este o anomalie celesta cand vine vorba de miscarile retrograde, pentru ca se misca „inapoi” o data la 2 ani, unde ramane pentru o durata cuprinsa intre 55 si 80 zile.

In acest an 2018, Marte a fost retrograd incepand din 26 iunie in Varsator, apoi in Capricorn si acum pe 27 august intra in miscare directa in Capricorn.

Urmatorul moment retrograd va fi tocmai in septembrie 2020.

Cat timp razboinicul Marte schimba directiile si este retrograd, noi simtim puternic aceasta energie.

Marte este despre a face lucrurile, este despre instinctele noastre de supravietuire si despre energia pasiunii care ne tine pe drumul vietii.

Deci cand aceasta forta este retrograda, tulbura anumite lucruri. Ni se arata cat de mare e furia noastra si ce energie avem nevoie sa o reprimam, ce distrugere creaza daca nu suntem constienti de ea si ce potential netrait exista atunci cand nu ne angajam si nu ne luptam pentru pasiunile noastre.

Aspecte despre control si reprimare devin mai clare in timpul lui Marte retrograd. 

Nu in ultimul rand, Marte retrograd a fost o perioada care ne-a lasat secatuiti de energie, obositi excesiv, fara sa ne putem odihni asa cum trebuie, cu obiceiurile de somn deteriorate. Oricum multi oameni nu au o energie puternica in timpul verii, deci cu atat mai mult perioada a fost tulburatoare.

Marte retrograd in general ne-a facut mai impulsivi dar ne-a dat si ocazia sa lucram asupra grijii de sine in incercarea de a ne mentine mintea mai linistita si nu foarte furioasa si agitata. 

Vestea buna este ca am scapat, gata, de luni 27 august Marte revine in miscarea sa directa in Capricorn si ne asteptam sa beneficiem de tot ce are mai bun si sustinator sa ne dea.

La ce sa ne asteptam cu Marte in mers direct in Capricorn?

Atunci cand o planeta este intr-un anumit semn, si noi imprumutam din caracteristicile respective. Stiind despre ce este vorba, beneficiem mai bine de aceasta influenta si energie in viata de zi cu zi! 

Marte inseamna actiune. Marte este decizia si motivatia noastra. Capricornul este ambitia si tenacitatea insasi, mai ales in aspecte de cariera.

Marte direct aflat in Capricorn este unul din cele mai intimidante semne in care poate fi. Marte intarit de Capricorn are o putere tacuta pe care o vei simti si cu care nu te poti pune.

Vointa lui Marte este puternica, fiind un semn cardinal, dar este si plin de rabdare, cu abilitatea de a refuza gratificatia imediata pentru ceva mega substantial mai tarziu.

Capricornul este semnul care cauta tot ce este de durata si care poate trai la nesfarsit. 

Aici exista un simt puternic al mostenirii, al modului de a gestiona o afacere de durata, o proprietate sau insasi lumea pentru viitoarele generatii.

Marte in Capricorn actioneaza strategic, in special cand vine vorba de miscari in cariera.

Marte in Capricorn pare motivat de bani, dar in realitate cauta prosperitatea pe termen lung si stabilitatea ca o constanta in viata. 

·         Marte in Capricorn te face ambitios.

  • El are nevoie de munti inalti pentru a se urca pe ei cu forta, pasiune, actiune si energie. Si va reusi! Te face sa ai mult autocontrol si sa nu suporti usor sa primesti ordine de la altii. Te poti descurca bine in pozitii de conducere si autoritate. Tinzi catre excelenta in domeniul ales si esti cu ochii pe premiul cel mare. Ai putea fi conservator in felul tau, crezand ca fiecare om trebuie sa munceasca din greu ca sa se ridice in viata. Mai degraba arati cuiva cum sa pescuiasca decat sa ii dai pestele.
  •  

·         Marte in Capricorn te face cerebral

  • Esti nepartinitor, minutios si persistent. Daca ti se zburatacesc penele, nu te infurii ci te razbuni fiind de si mai mare succes. Prosperitatea si statusul pot fi elemente de mare motivare, dar si faptul ca poti lasa in urma ta o mostenire de care sa fii mandru. Nu iti place sa reinventezi roata carului, ci preferi sa construiesti pe traditiile care s-au dovedit functionale in timp. Ai abilitatea sa vizualizezi un rezultat final realist si sa muncesti intens, deosebit de intens, ca sa il obtii.
  •  

·         Marte in Capricorn te face sa ai o senzualitate impamantata

  • Natura sexuala a acestei energii este puternica si pamanteasca. Iti iei angajamentele in relatii foarte serios, desi simti o mandrie atunci cand ai autonomie in relatia ta. Poate ca nu esti emotional sau afectuos ca manifestare, dar ai o senzualitate palpabila si atractiva pentru ceilalti. Puterea este afrodisiacul principal si esti atras de cei ce iti intaresc propria putere. Ai putea parea rece si calculat cand vine vorba de a-ti alege perechea potrivita. Esti atras de persoane cu standard ridicat, chiar daca ar fi un singur peste mare intr-un orasel mic. Nu esti atras de oamenii pe care nu ii respecti si nici de cei ce sunt sau joaca rol de victime. Te atrag oamenii cu talente si care stiu cum sa isi genereze succesul in aceasta lume. 

Asadar, nu doar ca scapam de efectele lui Marte retrograd, dar incepand de acum vom beneficia de vant in pupa de la planeta actiunii si energiei pentru tot ce avem de realizat in continuare.

Insa, fiecare zodie are o tema dominanta pe care Marte direct in Capricorn o ridica si la care contribuie.  

Marte inseamna actiune, deci fiecare zodie este invitata acum sa actioneze pe directia necesara.

Iata care este aceasta:

BERBEC

Care sunt oportunitatile pe care le creezi si de care profiti in viata ta publica si profesionala care iti permit sa iti exprimi cel mai bine curajul si nevoia de libertate Marte in Capricorn iti da energia sa gasesti raspuns la aceasta intrebare si sa il si pui in practica.

TAUR

Ce pasi concreti faci spre chemarea de a fi mai responsabil in relatia pe care o ai cu autoritatea ta intelectuala si cea spirituala? Pe cine percepi drept autoritate intelectuala si pe cine drept autoritate spirituala? Si ce actiuni concrete esti pregatit sa faci ca sa cultivi aceste relatii? Marte in Capricorn iti da energia sa gasesti raspuns la aceasta intrebare si sa il si pui in practica.

GEMENI

Cum poti munci si ce actiuni poti face ca sa lucrezi asupra structurilor dislocate si uzate pe care le ai in relatia cu alte persoane importante din viata ta, dar in acelasi timp sa te abandonezi realitatii ca exista legaturi irevocabile cu aceste persoane, indiferent daca iti place sau nu? Marte in Capricorn iti da energia sa gasesti raspuns la aceasta intrebare si sa il si pui in practica.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.