Gata, s-a pronunţat divorţul! Ce se întâmplă cu averea unuia dintre milionarii României

Se numara printre cei mai bogati romani, are o avere estimata la sapte milioane de euro, iar recent a divortat de sotia cu care are mai multi copii.

06 mart. 2014, 11:49
Gata, s-a pronunţat divorţul! Ce se întâmplă cu averea unuia dintre milionarii României

Judecatorii au pronuntat divortul dintre milionarul timisorean Romeo Dunca si sotia sa, iar cu aceasta ocazie au stabilit si cu cine vor ramane cei trei copiii minori. Ei au mai decis si ca mariajul sa fie desfacut din vina ambelor parti.”Desface casatoria din culpa comuna, autoritatea parintesca asupra minorilor se va exercita in comun, locuinţa minorelor va fi stabilita la mama, iar cea a minorului va fi la tata”, au decis magistratii de la Judecatoria Timisoara, potrivit cancan.ro.

Desi au divortat, Romeo Dunca si sotia sa nu si-au impartit averea. Recent, magistratii de la Judecatoria Timisoara au decis sa suspende procesul de partaj pana la finalziarea divortului.

La sfarsitul anului trecut, Romeo Dunca a cerut magistratilor sa nu plateasca taxa de timbru in procesul de partaj intr-o singura transa, iar acestia au acceptat. Inainte de suspendarea procesului, instanta stabilise ca omul de afaceri sa plateasca taxa de timbru in 12 transe lunare, lucru care ar fi trebuit sa se intample dupa terminarea partajului.