Gelozia ucide! Un bărbat poligam a fost VIOLAT PÂNĂ LA MOARTE de soţiile sale

Poligamia este legală în Nigeria, în statele care funcţionează după legea Sharia, care permite unui bărbat să aibă mai multe soţii, cu condiţia să le trateze pe toate la fel. Ceea ce s-a dovedit destul de complicat pentru un bărbat care a ajuns să plătească "păcatul" cu propria viaţă.

RomaniaTV.net
25 iul. 2012, 07:49
Gelozia ucide! Un bărbat poligam a fost VIOLAT PÂNĂ LA MOARTE de soţiile sale

Un prosper om de afaceri nigerian, care avea şase neveste, a fost violat până la moarte de acestea, după ce primele cinci au devenit geloase pentru că doar cea mai tânără se mai bucura de atenţia bărbatului din punct de vedere sexual.

Sătule să tot fie ignorate, cele cinci soţii i-au întins bărbatului o capcană. Ele l-au atacat cu beţe şi cuţite chiar când a intrat în camera celei mai tinere decât ele şi l-au obligat să întreţină raporturi sexuale cu fiecare dintre ele. Doar primele patru au fost însă satisfăcute, deoarece când a ajuns la a cincea inima bărbatului a cedat. El a intrat în stop cardio-respirator şi a murit în scurt timp, legiştii concluzionând în raportul lor că omul a fost „violat până la moarte”.