Gemeni de trei ani, morţi în maşina de spălat. Mama ieşise să cumpere detergent de rufe

Frati gemeni in varsta de 3 ani au murit, dupa ce s-au inecat in masina de spalat rufe. Mama i-a lasat singuri in casa si a plecat sa cumpere detergent de rufe de la un magazin din apropierea locuintei.

28 feb. 2017, 11:57
Gemeni de trei ani, morţi în maşina de spălat. Mama ieşise să cumpere detergent de rufe

Tragedia a avut loc sambata dupa-amiaza in capitala Indiei, New Dehli, relateaza The Times of India. Baietii au fost gasiti cu capul in jos in centrifuga masinii de spalat. Politisii au deschis o ancheta, dar din primele cercetari rezulta ca a fost vorba despre un accident. Doctorii au confirmat faptul ca micutii au murit prin inecare.

Mama acestora le-a spus anchetatorilor ca a umplut masina de spalat, un model semi-automat cu incarcare frontala, cu apa, a pus rufele murdare langa si a plecat la magazinul de alaturi pentru a cumpara detergent de rufe.

Femeia a fost plecata pentru 6 minute, timp in care baietii au fost lasati singuri in casa. Cand s-a intors, acestia erau de negasit. Femeia si-a sunat disperata sotul, care in 10 minute a ajuns la locuinta.
Parintii ingroziti si-au gasit cei doi baieti inecati in masina de spalat. Ei au fost transportati de urgenta la spital, dar din pacate, medicii de aici au constatat decesul.