GENIU la 14 ani. Un elev din Predeal are un IQ aproape ca cel al lui Einstein VIDEO

Un băiat de 14 ani din Predeal are un IQ de 147, aproape ca cel al lui Einstein sau Bill Gates. Pe lângă faptul că la şcoală are 10 pe linie, Alin mai cântă şi muzică populară, joacă într-un film american şi mai este şi bucătar amator, informează România TV.

30 sept. 2014, 11:01
GENIU la 14 ani. Un elev din Predeal are un IQ aproape ca cel al lui Einstein VIDEO

Alin este în clasa a noua, la secţiunea canto şi acum a început să urmeze şi studii de saxofon.

Eu mă simt ca un copil normal, vreau să fiu modest, dar în acelaşi timp îmi dau seama că sunt un copil şi foarte special, deoarece câteodată nu mai trebuie să învăţ acasă deoarece reţin foarte repede„, a spus băiatul.

Este un elev cu care tot liceul se mândreşte pentru că are rezultate foarte bune la învăţătură şi are şi multe activităţi extraşcolare. Este şeful clasei, este un băiat silitor, ascultător„, a declarat Florin Ercuş, director de şcoală.

Citeşte şi GENIU la 2 ani: Un băieţel, cel mai tânăr membru al MENSA. E mai inteligent decât Obama şi Cameron

Psihologii susţin că elevul are un IQ de 147, aproape de cel al lui Einstein sau Bill Gates.

De la trei ani era deja un copil special pentru că se întâlnea cu anumite persoane destul de mature, era ca un moşuleţ cu care discutai ca şi cu un adult„, a spus Alina Man, mama copilului.

Sunt mai greu de întâlnit, dar sunt copii normali, copii care se integrează foarte bine în învăţământul de masă şi care dau rezultate bune„, a precizat Camelia Vasarhelyi, psiholog.

În 2013, Alin a jucat într-un film american care prezintă povestea unui copil care studiază în Elveţia. Pelicula urmează să ruleze pe marile ecrane din luna noiembrie a acestui an.

Citeşte şi INCREDIBIL, dar real: Băieţelul de CINCI ANI care te va face să te simţi ca un PROST care nu ştie NIMIC VIDEO