GENK – ASTRA 1-0 în Europa League

GENK - ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE STREAMING. Campioana României se va deplasa pe terenul celor de la Genk, joi, 23 februarie, de la 22:05, pe „Luminus Arena”, iar partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Olanda, cu Serdar Gozubuyuk la centru. 

23 feb. 2017, 07:51
GENK – ASTRA 1-0 în Europa League

GENK – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE STREAMING. Astra s-a acomodat cu vremea rea din Belgia şi e pregătită de returul cu Genk. „Vom juca foarte ofensiv din primul minut”, promite Marius Şumudică, înaintea celui mai important meci al carierei. Duelul dintre Genk şi Astra Giurgiu va fi transmis pe Pro TV şi Dolce Sport, astăzi, de la ora 22:00.  

1-0 pentru GENK. A marcat POZUELO în min. 67!

GENK – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE STREAMING. Echipele probabile:

GENK: Ryan – Castagne, Brabec, Colley, Uronen – Berge, Heynen – Schrijvers, Pozuelo, Trossard – Samatta. Antrenor: Albert Stuivenberg.

ASTRA: Lung – Al. Stan, Săpunaru, Geraldo, Fabricio, Junior Morais – Al. Ioniţă, Takayuki, Teixeira, Budescu – D. Niculae. Antrenor: Marius Şumudică.

GENK – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE STREAMING: Marius Şumudică a făcut din nou spectacol, de data asta cu jurnaliştii belgieni. Acesta i-a transmis unuia dintre oamenii prezenţi la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Genk „You are clever, my friend” (Eşti deştept, prietene), stârnind amuzamentul celor prezenţi. 

Tehnicianul lui Genk, Albert Stuivenberg, se teme de forța Astrei și a ținut să amintească de faptul că echipa lui Șumudică a eliminat-o pe West Ham în acest sezon de Europa League.

„Este foarte important acest meci, pentru că poţi ajunge mai sus cu astfel de partide. Este o experienţă internaţională pe care o pot căpăta jucătorii şi este foarte important pentru clubul nostru, Genk, în ceea ce priveşte notorietatea. 

Astra este un club foarte interesant şi impresionant, pentru că a reuşit în Europa să învingă echipe cu nume importante, ca West Ham. Sunt foarte puternici. Aşa cum obişnuim, analizăm orice meci şi încercăm să creăm un plan. Suntem în aceeaşi situaţie în campionat, şi noi ,şi Astra. Realistic vorbind, pot spune că sunt şanse 50%-50% în meciul de mâine”, a declarat tehnicianul lui Genk, Albert Stuivenberg.

GENK – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE STREAMING: 

Astra și Genk au remizat la Giurgiu, scor 2-2, iar acum campioana României are nevoie de egal cu goluri multe sau de o victorie pentru a se califica în optimile Europa League.

Până acum, echipa pregătită de Șumudică are un parcurs aproape perfect în meciurile jucate în deplasare în acest sezon de Europa League. Astra are în palmares trei victorii (West Ham, Viktoria Plzen și Austria Viena) și o înfrângere (0-4, la AS Roma).

GENK – ASTRA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT PRO TV LIVE STREAMING: Șumudică, revoltat de delegarea arbitrului pentru returul cu Genk: „E strigător la cer!”

Centralul delegat de UEFA este Serdar Gozubuyuk, un arbitru de 31 de ani, necunoscut la nivel înalt. Acesta a condus meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, iar în Olanda acordă, de obicei, multe avertismente. În ultimele 4 partide de campionat, el a acordat în 3 meciuri la rând câte un cartonaș roșu.

„Nu știu dacă ne vom califica, ca să fiu sincer. E greu, am înțeles că au vândut toate biletele, 25.000. Mă deranjeaza foarte mult arbitrul. După ce am pățit acasă, când am avut 11 metri clar la Budescu, am crezut că este accident. Nu se poate să fie delegat un arbitru din Olanda la jocul acesta. 

Este un arbitru de 30 de ani (n.n. 31), fără experiență. Păi mai bine îmi dădea unul din Liege sau din Bruxelles, ca să nu facă mai mult de 60 de kilometri. E strigător la cer și e vizibil, cu tentă, să dai arbitrul din Olanda, mai ales că antrenorul lor e olandez”, a tunat Șumudică, la Digi Sport Matinal.

În cupele europene, Gozubuyuk a fost delegat ultima oară în grupele UEFA Europa League, la meciul dintre Rapid Viena și Bilbao, scor 1-1.

„E un meci de totul sau nimic, e clar ca trebuie sa castigam sau sa facem un egal cu cel putin doua goluri marcate ca sa mergem mai departe, ma refer la prelungiri. Va fi un meci greu, dar ne jucam sansa.

Nu e vorba de minuni, ca nu mi s-a parut o diferenta asa mare de valoare.

De data asta nu-i voi mai astepta, voi juca, n-am ce sa pierd. Voi face presing cum am facut si cu Viitorul. Voi incerca sa recuperez mingea cat mai aproape de poarta lor”, a declarat Șumudică pentru Dolce Sport.

ASTRA – GENK în Europa League 2-2. Campioana a smuls egalul în ultimul minut

ASTRA şi GENK au încheiat la egalitate prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa, jucată joi seara, pe stadionul din Giurgiu.