Genti Michael Kors pe Cloe.ro

CLOE.RO Achizitioneaza o geanta Michael Kors la pret promotional de pe cloe.ro.

RomaniaTV.net
24 iun. 2016, 08:22
Genti Michael Kors pe Cloe.ro

Michael Kors Cindy Extra Small Saffiano Crossbody

Geanta Cindy Extra Small Saffiano Crossbody semnata Michael Kors este un un accesoriu fashion elegant perfect in acest sezon si nu numai. Se asorteaza usor cu orice tinuta si se potriveste in fiecare zi. O poti purta la birou sau la iesiri in oras si mai ales atunci cand esti in graba. Este confectionata din piele de vitel de inalta calitate care nu se va degrada in timp, iar culoarea albastra nu se va demoda niciodata. La interior dispune de un compartiment principal si un buzunar cu fermoar. La exterior dispune de inchidere cu fermoar in nuanta argintie, 2 manere de piele si curea ajustabila din lant si piele. Purtarea este foarte comoda, atat in mana cat si pe umar, fiind o geanta eleganta care te va scoate din anonimat. Dimensiuni: lungime 19 cm, inaltime 15 cm, adancime 8 cm.1

 

 

http://www.cloe.ro/catalog/michael-kors-393

michael-kors-cindy-extra-small-saffiano-crossbody-11621

Michael Kors Dillon Cross Body Bag

Geanta Dillon Cross Body Bag semnata Michael Kors este un accesoriu fashion must-have in acest sezon. Se asorteaza usor datorita nuantei maro si iti completeaza tinuta in fiecare zi. Este confectionata din piele de inalta calitate care va rezista in timp, facand din aceasta geanta un accesoriu de lux. Indiferent de stilul vestimentar pe care il abordezi, aceasta geanta te va scoate din anonimat si vei fi mereu in centrul atentiei. Dispune la interior de inchidere cu fermoar, un compartiment principal si buzunare simple. La exterior dispune de curea ajustabila si detasabila, 2 manere si un pandantiv MK. Dimensiuni: inaltime 24 cm, lungime 25 cm.

 

michael-kors-dillon-cross-body-bag-11592

SELMA LARGE TOP ZIP SAFFIANO LEATHER SATCHEL BAG

Geanta Selma Large Top Zip Saffiano Leather Satchel Bag semnata Michael Kors, este un accesoriu fashion must-have in acest sezon. Se asorteaza foarte usor datorita culorii negre si iti completeaza tinuta in fiecare zi, de fiecare data cand alegi sa o porti. Indiferent de ce stil vestimentar abordezi, aceasta geanta se potriveste foarte bine atat stilului elegant, cat si stilului casual sau clasic. Confectionata din piele Saffiano de inalta calitate, aceasta geanta este un accesoriu de lux. Dispune la interior de un compartiment principal si 4 buzunare simple. La exterior dispune de 2 manere, curea ajustabila si detasabila, precum si de monograma casei de moda. Alege sa o porti in fiecare zi si fii mereu in centrul atentiei. Dimensiuni: lungime 40 cm, inaltime 25 cm, latime 15 cm.

 

michael-kors-selma-large-top-zip-saffiano-leather-satchel-bag-11583

Michael Kors Susannah Medium Quilted-Leather Tote Bag

Geanta Susannah Medium Quilted-Leather Tote Bag semnata Michael Kors, este un accesoriu fashion must-have in acest sezon. Aceasta geanta nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei iubitoare de moda. Este eleganta si practica in acelasi timp. Se potriveste foarte bine atat la birou, la shopping, cat si la iesirile in oras. Datorita culorii negre, aceasta geanta se asorteaza foarte usor cu orice tinuta, in fiecare zi. Dispune la interior de doua compartimente principale si un buzunar cu fermoar. Inchiderea se face cu magnet pentru un plus de siguranta. La exterior dispune de doua manere confectionate din piele si lant, care fac purtarea comoda atat pe brat cat si pe umar. Modelul confectionat din ata de inalta calitate, face din aceasta geanta un accesoriu elegant si de lux. Dimensiuni: lungime 30 cm, inaltime 24 cm, latime 11 cm.

michael-kors-susannah-medium-quilted-leather-tote-bag-11599