George Clooney este în doliu. Anunţul trist făcut vineri

Actorul Miguel Ferrer a murit. Vărul lui George Clooney, care a jucat în numeroase seriale și filme celebre, a murit joi la vârsta de 61 de ani, după o luptă lungă cu cancerul,  informează TMZ.

20 ian. 2017, 08:40
George Clooney este în doliu. Anunţul trist făcut vineri

„Miguel a făcut lumea mai frumoasă și mai amuzantă, iar moartea lui a afectat profund întreaga familie.(…). Te iubim, Miguel. Mereu te vom iubi”, a spus George Clooney, la scurt timp după moartea acestuia.

În 2004, Ferrer şi-a făcut debutul pe Broadway în piesa The Exonerated, în regia lui Bob Balaban. Era pasionat de sport, în special de golf, ski şi echitaţie, şi era cunoscut pentru implicarea sa în activităţile caritabile, în special în cadrul LAPD Memorial Foundation. Recent a apărut în concursul televizat Celebrity Jeopardy, unde a reuşit să strângă suma de $50,000, pe care a donat-o fundaţiei.

Miguel Ferrer s-a născut pe 7 februarie 1955 în Santa Monica, California, fiind cel mai mare dintre cei cinci copii ai lui José Ferrer şi Rosemary Clooney. Fraţii lui sunt Maria, Gabriel, Monsita şi Rafael(de asemenea actor).